En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Inred barnrummet med vackra tapeter – Newbies kollektion tillsammans med Boråstapeter

10 feb, 2022 
AvSandra Bohlin
AvSandra Bohlin
På jakt efter de perfekta tapeterna till barnrummet? Nu släpper Newbie tillsammans med Boråstapeter en fantastisk kollektion med inspiration från skog och natur. Spana in den här!
Annons

Samarbetet mellan Newbie och Boråstapeter inleddes redan 2019. Två varumärken, starka inom sina områden, som tillsammans skapar magi och nu lanserar ytterligare sex tapeter, perfekta för barnrummet.

– Vi har en stor skattkista fylld med Newbies mönsterbilder som våra kunder älskar att klä sig och sina barn i och inreda barnrummet med. Efter den framgångsrika lanseringen 2019 kände vi nu att det var dags för en ny kollektion ihop med Boråstapeter. Denna gång är mönstren hämtade från vackra blomsterängar och den lekfulla skogen, säger Anne-Charlotte Lindquist, Brand Manager för Newbie.

tapet till barnrum newbie
Klicka på bilden för att komma direkt till tapeterna!

Vi bjuds på sagolika djurmotiv i kombination med vackra blommor med mycket inspiration från skog och natur. Färgskalan går från doft rosa och blått gröna och bruna detaljer.

Annons

– Mönsterbilden Forest Friends, som blivit en klassiker, kommer i två nya kulörer – brunt och stålblått. På tapeten kikar rävar, harar, grävlingar och andra djur nyfiket fram från skogen. Även nyheten Minou visar en magisk skogssaga med ekorrar, kaniner, grodor och skogsmöss bland skogens växter och svampar. Tapeten är tryckt med en teknik för att få fram toner och skiftningar samt den fina materialkänslan från det akvarellmålade originalet. Nomi med vackra rosenmönster, Newbies signum, är romantiskt och tidlöst och passar väldigt fint på väggarna. Blomsterprakten vilar på en cremebeige eller rosa botten. Totalt blir det tre mönsterbilder i två färgställningar, säger Maja Olsbo säger Maja Olsbo, Creative Designer för Newbie.

Newbie x Boråstapeter kollektion – tapeter till barnrummet

Nedan listar vi tapeterna från kollektionen!

Tapet Minou

Med den ljusa barntapeten Minou på väggen förvandlas rummet till ett magiskt sagolandskap där ekorrar, rödhakar, skogsmöss och kaniner. Originalmönstret är målat i akvarell av Newbies designstudio. Tapeten är sedan tryckt på ett sätt som förstärker originalets härliga papperskänsla och mönstrets vackra skiftningar. Läs mer och köp tapeten här (reklamlänk).

Annons
tapet barnrum newbie
Klicka på bilden för att komma direkt till tapeten.

Tapet Nomi

Nomi är en blommig tapet vars vackra rosor samlats i slingrande små buketter på klassiskt vis. Här ser du Nomi med en ljuvt rosa botten som ger tapeten en skön vintage-känsla. Tapeten finns också med cremevit fond. Köp den här (reklamlänk).

tapet barnrum newbie
Klicka på bilden för att komma direkt till tapeten.

Tapet Forest Friends

Barntapeten Forest Friends är översållad av sagolika illustrationer, ritade med inspiration från våra svenska skogar. Här ser du harar, grävlingar, rävar och andra djur på en varm brun nyans, men den finns även i stålblått. Välj mellan brun och blå här (reklamlänk).

tapet barnrum newbie
Klicka på bilden för att komma direkt till tapeten.
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021Brand logo
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021
Annons