En del av

7 barnvänliga hotell i Göteborg – med pool, aktiviteter och barnpris

04 maj, 2021 
https://image.motherhood.se/image-538804?imageId=538804&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Svedlund
barnvänligt hotell göteborg
Finns det något mysigare än att checka in med barnen på hotell? Extra kul är det om det finns pool, aktiviteter och bra utrymmen för familjen. Här listar vi några extra barnvänliga hotell i västskustpärlan Göteborg.
Annons
7 svenska öar att uppleva i sommarBrand logo
7 svenska öar att uppleva i sommar

Pool för barnen, roliga aktiviteter, separat rum för tonåringarna och en lugn lobby med plats att sjunka ner bredvid det sovande knyttet i barnvagnen.

Barnvänliga hotell i Göteborg

Storstadssemestern med barn och tonåringar blir verkligen det lilla extra om man lyckas hitta ett boende där det finns något för alla! Här listar vi sju familjevänliga hotell i Göteborg.

1. Gothia Towers

Gothia towers
Foto: Gothia Towers/Patrik Olsson

Ett mysigt familjerum och smarta boendelösningar med connecting-rum för dig som har lite äldre barn. Gothia Towers bjuder dessutom på bra läge vid Korsvägen, nära till roliga familjeaktiviteter som Universeum och Liseberg. Barn under 6 år bor gratis.

Annons

2. Quality Hotel Waterfront

hotell waterfront
Foto: Hotel Waterfront

På Waterfront bor ni mitt i centrum på bra och rymliga ytor för familjen. Njut av häftig utsikt över Älvsborgsbron och närheten till mysiga Majorna och Röda Sten.

3. Hotel Royal

Med en lugn innergård och mitt i stan – här bor ni mysigt i gammal Göteborgsmiljö. Ett stenkast från centralstationen och med första parkett-läge till shopping.

Liiiite får man väl klaga på värmen?

4. Avalon

Hit åker den badsugna familjen. På taket finns utomhuspool och relaxavdelning! Ni bor också på ett praktiskt läge, nära till Göteborgs kultur- och nöjesutbud.

Vissa tider på året är poolen bokad, så kolla upp vad som gäller vid just er vistelse.

Annons

5. Scandic Europa

Här kan ni njuta av inomhuspool, jaccuzzi och bastu. Hotellet har också ett erbjudande där du kan boka tonårsrum till extra bra pris i närheten av ditt eget. Barn under 15 år i samma rum som vuxen bor gratis, och får gratis frukost på alla Scandichotell. Hotellkedjan satsar också på barnrätter och barnpriser på menyn – och pannkaksdröm till frukosten!

6. Hotell Liseberg Heden

liseberg hotell
Foto: Hotell Liseberg Heden

Vill ni bo mer lugnt och personligt? Hotell Liseberg Heden har mysiga innergårdar och på en liten stund promenerar ni in till stans kulturliv, shopping och sevärdheter.

7. Radison Blu Scandinavia

Här finns en yta för barn att leka på, fräscha rum och bra barnmeny. Ni bor centralt nära centralstationen, Trädgårdsföreningen, kulturliv och restauranger.

Annons

Ha en härlig hotellvistelse!

Foto: TT, Gothia Towers

Annons