En del av

Barnvänliga hotell i Stockholm – med pool och mys för familjen

21 apr, 2021 
Emilie Josephson Dalhamn
hotell i Stockholm
Vad är lyxigare än att vakna till en hotellfrukost och en ny dag full av spännande upplevelser framför sig. Checka in med familjen på ett barnvänligt hotell och njut av lediga dagar i sommarstockholm.
Annons
8 härliga hemestertipsBrand logo
8 härliga hemestertips

Visst finns hotellen för oss som både gillar design, god mat och samtidigt vill bo barnanpassat. Stockholm vimlar av hotell och flera nya har öppnat under det senaste året. Här är ett urval som funkar lika bra för barnfamiljen som för en romantisk weekend med din partner.

Barnvänliga hotell i Stockholm: 5 favoriter

Många menar att Stockholm är som bäst på sommaren. Vi är nog benägna att hålla med. Oavsett om ni vill uppleva skärgården eller citylivet finns hotellet för er familj. Hemester i stan – ett vinnande koncept sommaren 2021.

Skeppsholmen hotel

hotel Skeppsholmen

På en av Stockholms minsta och grönaste öar, Skeppsholmen, ligger det mysiga hotellet med samma namn. Här får man verkligen city- och skärgårdsliv på en och samma plats. Ta båten över till Gröna Lund eller Skansen, njut av middag eller ett glas i hotellets lummiga trädgård eller bara av den mysiga atmosfären och det omtalade restaurangköket.

Annons

Hotel Rival

På Mariatorget, i hjärtat av Södermalm ligger boutiquehotellet och restaurangen Rival. För er som vill testa livet som hipster är detta hotell perfekt. Runt Mariatorget vimlar det av mysiga restauranger och trendiga butiker.

Lydmar hotel

För dig som älska design och god mat är Lydmar hotell en riktig pärla. Sommartid finns en stor uteservering med utsikt över Strömmen och Stockholms slott. Lydmar ligger bara ett stenkast från Stureplan och barnvänliga museum som moderna museet och Nationalmusem.

Annons

Ellery beach club: hotel med pool

Ellery beach house

Bara 15 minuter från city ligger nyöppnade Ellery beach house. Ett toppmodernt resort i lantlig miljö längst ut på Lidingö med flera pooler, varav en barnpool, padelbanor, egen brygga och spa. Ett skönt hide away för barnfamiljen som vill varva storstad med avkoppling!

Haymarket by Scandic

Hay Market

På Hötorget, mitt i city, hittar man hotell Haymarket inrymt i det anrika före detta PUB-huset. Här bor alla barn under 15 år gratis. På smidigt promenadavstånd till både Stureplan och Centralstationen och med biografer, torghandel och shopping utanför entrédörrarna.

Ha en skön vistelse!

Annons