En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Motherhood – nu som magasin!

04 maj, 2021 
Emilie Josephson Dalhamn
Bebisbibeln ett magasin från Motherhood
Vi säger välkommen till världen Bebisbibeln, Motherhoods printmagasin om allt du behöver veta om graviditet, förlossning och barnets första tid.
Annons

På mindre än ett år har Motherhood blivit ett självklart mammahäng fyllt av de senaste och viktigaste nyheterna för mammor.

Nu har vi dessutom samlat den viktigaste informationen och härligaste inspirationen för dig som är gravid eller nybliven förälder i ett exklusivt magasin!

Välkommen till MotherhoodBrand logo
Välkommen till Motherhood

I faktaspäckade Bebisbibeln (reklamlänk) hittar du allt för din graviditet, förlossning och barnets första tid. Välkommen till 100 fullmatade sidor att återkomma till under hela ditt första år som mamma.

Så här säger chefredaktör Jennie Sandberg om det senaste tillskottet i Motherhood-gänget:

– Motherhood är en härlig lägereld att samlas kring för Sveriges alla mammor, ett riktigt mamma-universum! Sajten, våra sociala kanaler och profiler är redan etablerade häng – och nu utökar vi med ett spännande gästspel som printmagasin!

I två månader kommer Bebisbibeln, en fullmatad tidning med allt för gravida och småbarnsmammor, finnas – så passa på att säkra ditt exemplar, antingen här i vår webbshop (reklamlänk) eller i närmaste butik.

Sajten, våra sociala kanaler och profiler är redan etablerade häng – och nu utökar vi med ett spännande gästspel!

Jennie Sandberg, chefredaktör
Annons