En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Fynda föräldraböcker på bokrean – guldkornen du inte får missa!

03 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
Böcker om föräldraskap bokrea
Böcker om föräldraskap kan ge både uppmuntran och flera goda råd på vägen. Passa på att fynda föräldraböckerna på bokrean!
Annons

Bokrean är ett bra tillfälle att fynda böcker som kan ge stöd och bra tips på hur man får ihop familjelivet under småbarnsåren eller med handfasta tips på uppkomna problem och situationer. Men det kan förstås även vara böcker som som bjuder på en stunds avkoppling och härlig igenkänning.

Böckerna om föräldraskap och småbarn att fynda på bokrean!

Bokrean inleddes i februari och pågår fram till 30 mars.

mammaroll snippkontroll

I boken Mammaroll och snippkontroll: du och din kropp året efter förlossningen skriver specialistfysioterapeuten Mia Fernando om vad som händer med kroppen efter förlossningen till Louise Winblad humoristiska bilder, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
lite trött bara annars bra miriam geyerhofer

Journalisten Miriam Geyerhofer blev själv sjuk av sömnbristen under småbarnsåren och skrev boken Lite trött bara men annars bra: hur du överlever sömnbristen under småbarnsåren. Stöttande bok med goda lösningar och hopp, finns att köpa här. (reklamlänk)

Familjehacks : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv

Boken Familjehacks : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv av Katarina Byström är fullmatad med tipslistor från allt till hur man hanterar barnens vanliga krämpor till monster under sängen, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
När ditt barn inte äter Kajsa Lamm Laurin

Nästan hälften av alla föräldrar har någon gång varit med om att deras barn har svårigheter med att äta. Logopeden Kajsa Lamm Laurin som arbetat med ätsvårigheter hos barn och unga går i boken När ditt barn inte äter igenom vanliga anledningar till varför barn inte äter och delar med sig av sina bästa tips, finns att köpa här. (reklamlänk)

En mammas överlevnadsbok

Vivi Wallin är för de flesta känd som upphovsmakaren bakom Instagramkontona Mammasanningar och Fixa själv. I boken En mammas överlevnadshandbok : insikter & hacks för en enklare och roligare vardag delar hon med sig av roliga tips, hacks och pyssel för vardag och fest, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
farliga prinsessor och ljuva monster

Psykologen Lina Bodestad skriver i boken Farliga prinsessor och ljuva monster: om normutmanande föräldraskap om vilka effekter normer och könsstereotyper får på våra barn och på lång sikt på samhället, och hur vi kan utmana dem för att få till positiva förändringar, läs mer och köp boken här.

twinning allt jag har lärt mig som tvillingförälder

Tvillingmamman och journalisten Hanna Melin skriver om det omvälvande i att få tvillingar och delar med sig av goda råd och tips för hur man tar sig an livet som tvillingförälder och hur man gör det utan att flippa ut, Twinning – allt jag har lärt mig som tvillingförälder finns att köpa här. (reklamlänk)

5 saker i hemmet som gör dig lyckligare enligt forskningBrand logo
5 saker i hemmet som gör dig lyckligare enligt forskning
Annons