En del av

Bonde-Susanna Karlsson akut till sjukhus med sonen Tor

30 aug, 2022 
AvElin Jonsson
Bonde-Susanna Karlsson akut till sjukhus med sonen Tor
Efter åtta dagar blev sjukdomen värre, och Susanna Karlsson fick ta med sig sonen Tor till akuten illa kvickt.
Annons
SE OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
SE OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Året var 2018, och Susanna ”Showbonden” Karlssons, 31, föll pladask för den jämnårige snickaren Hannes Haraldsson – en kärleksresa man kunde följa i dejtingprogrammet Bonde söker fru. Nu dryga tre år senare är de nyblivna föräldrar till lille sonen Tor som nu är åtta månader gammal. Den lilla familjen bor på Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik och står i akt att gifta sig inom kort.

Sonen fick åka Tor till akuten

Men just nu är inte allt frid och fröjd på gården. Familjen har drabbats av en långdragen förkylning. Både mamma Susanna Karlsson och främst lille sonen Tor är sjuka, de är nu inne på dag åtta med tuffa symptom. Under natten till tisdag var det så illa att man fick åka in till akuten med Tor som hade över 40 graders feber, sonen fick röntga lungorna på plats.

Annons

”Vi tog oss till akuten när febern steg upp mot 40,6 (högst hittills) dag åtta på eländet”, skriver hon på sina sociala medier och delar med sig av en bild på sin trötta son.

”Älsklingen, det blir en röntgen av lungorna innan vi kanske får åka hem igen”, fortsätter hon uppdatera senare under natten.

Tuffa tiden med sonen och sömnen

Den senaste tiden har med det inte varit lätt för familjen, bara under våren berättade Susanna Karlsson att hon tampades med tuffa sömn- och även ryggproblem.

Igår sa jag såhär till Hannes angående att jag just nu sover ganska dåligt på grund av att Tor vill vara väldigt nära på natten och som oftast ha fri tillgång till bröstet”, berättade hon på sina sociala medier i maj.

Samtidigt sa hon att det på det hela taget är värt att drabbas av smärtor och sömnbrist eftersom sonens Tor blotta närvaro är en ynnest för Bonde söker fru-paret. Susanna Karlsson har tidigare varit öppen med att vägen till att få barn inte var helt enkel för paret.

Efter många försök blev Susanna blev gravid 2019, men drabbades av ett missfall i vecka 12. Så när Tor väl kom till jorden var lyckan total för Susanna och Hannes.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren
Annons