En del av

Carola Häggkvist visar dotterns nya frisyr – Zoe har snaggat sig

04 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Stolta mamman Carola Häggkvist visar nu upp dottern Zoes nya frisyr, som direkt hyllas av publiken.
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet

Att Carola Häggkvist är stolt över sin dotter Zoe råder det inga tvivel om. Nu har 12-åringen skaffat sig en ny frisyr, något som faller mamman i smaken.

“Meet my teenager to be (in may) - Zoe med ny cool frisyr, som hon önskat sedan länge!”, skriver Carola på Instagram och visar upp ett gäng bilder på dotterns nysnaggade hår.

Carolas hyllning till dottern

“Tror det är en stor fluga på tik tok. (Plus att hon är superhåröm. Varit sedan hon var liten.) Någon annan som har unga i flocken som har samma önskan?”, fortsätter Fångad av en stormvind-sångaren och slår fast:

“Jag tycker Zoe passar i frisyren och hon är supernöjd”.

Och det är inte bara Carola Häggkvist som uppskattar dotterns nya frisyr. I kommentarsfältet hyllas hon av mammans vänner och kollegor.

Annons

“MEN YES ZOE!!!!! Shit vad cool du ääääääär”, skriver artisten tillika den nyblivna mamman Mariette Hansson.

“Så fin & cool dotter du har!”, skriver Pernilla Wahlgren, och en annan följare berättar att hon känner igen sig i Zoes önskan:

“Fantastiskt vacker & vackert. Ville själv klippa mitt hår helkort som 9- åring, och det fick jag. Som 8-åring flög de långa flätorna till page och sen helkort frisyr. Älskar föräldrar som låter barnen göra såna val själva då jag mött flera som inte får klippa sitt långa hår för sina föräldrar”.

Carolas fina ord om sonen Amadeus

Bilderna är taggade vid Medelhavet, dit Carola, Zoe och vänner åkt för att fira nyår och ladda batterierna.

Stjärnorna på slottet-aktuella artisten visade först upp på Zoes nya frisyr under sin julhälsning på Instagram när hon delade ett julkort på sig själv, dottern och sonen Amadeus.

“Ta hand om varann, familj och våra relationer. (Tryck på bilden så får ni se hela ansiktet på min snygga son.. Hi hi)”, skrev hon bland annat då och avslutade:

“Håll om de dina lite extra idag, det ska jag. Kärlek, C”.

Foto: TT

Annons