En del av

Charlotte Perrelli visar upp vuxna sonen

09 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Charlotte Perrelli har fyra söner.
Nu visar hon upp en bild på den äldste i gänget, 19-årige Angelo.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, blev mamma för första gången som 30-åring, och det skulle bara dröja två år innan nästa son kom till världen. Angelo, 19, och Alessio, 17, heter de två äldsta sönerna, och pappa till de barnen är exmaken Nicola Perrelli som hon var gift med mellan 2003 och 2009.

Efter deras uppbrott träffade artisten kärleken på nytt i företagaren Anders Jensen. De gifte sig 2015 och har också två barn ihop, Adrian, 9, och Alvin, 4.

Charlotte Perrellis liv som bonusmamma

Sedan relationen med exet tillika sportjournalisten Suzanne Sjögren har också Anders Jensen dottern Izabella. Så de lever ett bonusfamiljeliv, något som så klart inte är utan utmaningar, men Charlotte Perrelli har berättat att det går hur bra som helst.

Annons

– Vi har valt att köra taktiken att grejer som rör Anders dotter styr han över, det som rör mina pojkar styr jag över. Mer eller mindre, sen måste man alltid prata ihop sig. Det har fungerat ganska bra och gjort att mina barn har tytt sig till Anders, eftersom han aldrig behövt stå med pekpinnar eller skrikit åt dem, säger hon och förklarar att han ändå varit tydlig med vilka regler som gäller, sade hon i podcasten Bonuspappan och plusmamman.

“Är obeskrivligt stolt över dig ”

Och nu börjar alltså den äldsta kullen med söner bli vuxna. Angelo fyllde tidigare i år 19, något som mamman stoltserade med på Instagram.

“Jag är obeskrivligt stolt över dig och alla dina framgångar. Du är en så otroligt fin kille på så många plan och vi älskar alla stunder med dig”, skriver hon på sina sociala medier och delar ett gäng bilder på sonen och från firandet.

Några fler barn kommer det inte att komma från Tusen å en natt-artisten, det gjorde hon klart i fjol.

”Hade graviditet 4 varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till. Men nu tänker jag faktiskt att jag börjar bli för gammal,…. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skrev Charlotte Perrelli i ett inlägg på sin blogg då.

5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

Foto: TT

Annons