En del av

Charlotte Perrellis och makens liv i bonusfamilj: “Fungerat otroligt bra”

22 feb, 2023 
https://image.motherhood.se/Simon-2.jpg.jpg?imageId=8596666&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Nilsson Larsson
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har båda barn från tidigare förhållanden.
Nu delar de med sig om sina bästa sätt för att få livet i bonusfamiljen att fungera.
Annons
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och företagsledaren Anders Jensen, 46, har varit tillsammans i elva år och har varit gifta i snart åtta.

Tillsammans har de två barn ihop, sönerna Adrian och Alvin, och båda har barn sedan tidigare förhållanden. Tillsammans med exet Nicola Perrelli fick artisten Alessio och Angelo, och entreprenören har dottern Izabella från sitt äktenskap med sportjournalisten Suzanne Sjögren.

Anders Jensen: “Har en devis som vi lever efter”

När Anders Jensen gästa podcasten I huvudet på en entreprenör berättar han om hur de gör för att få bonusfamiljelivet att fungera.

– Vi har en ganska bra devis som vi lever efter, och det är att vi inte alltid behöver vara överens. Det är ganska ofta som vi avslutar med ”jaha, då tycker vi olika”, och sen är diskussionen över och ingen surar, säger han och fortsätter:

Annons

– Så nej, vi har definitivt inte samma sätt att se på allting, och det tycker inte jag heller är nödvändigt. Det går jättebra att vi inte har samma att se på det, så länge vi vet om det.

Charlotte Perrellis och Anders Jensens söner Adrian och Alvin är 9 respektive 4 år.Karin Törnblom/TT

Charlotte Perrelli om livet i bonusfamiljen

Charlotte Perrelli gästade tidigare podcasten Bonuspappan och plusmamman, har berättade där hur hon och maken delar upp ansvaret med bonusbarnen.

– Vi har valt att köra taktiken att grejer som rör Anders dotter styr han över, det som rör mina pojkar styr jag över. Mer eller mindre, sen måste man alltid prata ihop sig. Det har fungerat ganska bra och gjort att mina barn har tytt sig till Anders, eftersom han aldrig behövt stå med pekpinnar eller skrikit åt dem, säger hon och förklarar att han ändå varit tydlig med vilka regler som gäller.

Annons

– Det har fungerat otroligt bra. Vi har det otroligt skönt och härligt. Jag förstår att det är en komplex fråga och att det är tufft för väldigt många, men vi har nog haft lite tur.

Charlotte Perrelli tar också upp fördelarna med att en person kommer in i familjen utifrån.

– Barnen är väluppfostrade, vilket gör att de har respekt för en vuxen som inte är deras mamma eller pappa. Det blir alltid lite mer respekt i den situationen. Om det är så att jag har svårt att nå fram så kan det ibland vara lättare för Anders att göra det, och vice versa, säger hon.

Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Foto: TT

Annons
Innehåller reklamlänkar