En del av

Ciara Zelmerlöws svåra tid under graviditeten

28 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Ciara och Måns Zelmerlöw
Ciara och Måns Zelmerlöv väntar sitt andra gemensamma barn. Men Ciara Zelmerlöw har tidigare drabbats av flera missfall.
Nu har hon tagit till Instagram där hon delar med sig av rädslan.
”Otäck tid”, skriver hon.
Annons
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Livet för familjen Zelmerlöw rullar på och i april berättade kärleksparet Ciara och Måns att de väntar sitt andra gemensamma barn tillsammans. Sedan tidigare har de sonen Albert tillsammans, som föddes 2018. Ciara har också sonen Archie från ett tidigare förhållande. Men vägen dit har inte alltid varit lika enkel. Tidigare har paret berättat om de missfall de drabbats av.

– Vi har haft två barn på gång, rätt så långt gångna, berättade Måns Zelmerlöw i TV4:s Tillsammans med Strömstedt.

– Det var väldigt jobbigt, första gången var ännu jobbigare. Men som man är det svårt att förstå vad kvinnan går igenom. För hon har ett helt annat band, så klart.

”En konstant kamp”

Nyligen delade Ciara Zelmerlöv ett inlägg på Instagram där hon berättar om känslorna hon går igenom.

”Att vara gravid, efter flera missfall... Vilken fantastisk, men otäck tid. Den konstanta kampen mellan att vara så tacksam, men också totalt vettskrämd. Det här är inlägget som du säkert sett flera miljoner gånger, men när man väl lever i det, så är det overkligt,” skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag har en riktig mental blockering över den här kommande bebisen. Jag kan inte tro på att jag ska ha turen nog att kunna ta med någon hem. Men det kommer jag få se själv, den dagen.”

Hon skriver också att hon aldrig har hållit sin ångest hemlig och trots att utför meditation så är det svårt att blockera de dagliga tankarna som kryper inpå. Hon fortsätter berätta att rädslan för att någonting ska gå fel har hindrat henne att handla nya saker till bebisens ankomst, som paret kommer att behöva.

”Att ha saker i hemmet eller runtom mig gör mig livrädd, och jag vet att det låter töntigt. Men att börja med att köpa en sjukhusväska kanske är rätt väg.”

Foto: TT, Instagram

Annons