En del av

Cissi von der Esch: Därför visar vi inte våra döttrars ansikten

11 apr, 2022 
https://image.motherhood.se/image-3957470?imageId=3957470&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Saga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Cissi von der Esch: Därför visar vi inte våra döttrar
Cissi von der Esch är mamma till två, döttrarna Fredrika och Theodora. I en intervju med mama berättar hon nu varför hon och maken Fredrik valt att inte visa upp barnens ansikten.
Annons
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte visste

Cissi von der Esch, tidigare Cissi Forss, var en av de tävlande i årets säsong av Let's dance. Men under lördagens program blev hon och hennes danspartner Hugo Gustafsson det tredje paret att få lämna tävlingen.

– Jag är så tacksam för den här resan och jag är så stolt över Hugo som stått ut med mig och kämpat med min självkänsla i dans, sa hon till Aftonbladet precis efter att hon fått lämna.

På hemmaplan är hon mamma till två, döttrarna Theodora och Fredrika, som hon har ihop med maken Fredrik von der Esch. I en ny intervju med mama berättar hon att hennes döttrar tyckt att det är kul att se mamma dansa på tv, framför allt den äldsta dottern som är tre.

Visar inte döttrarna på sociala medier

Men privatlivet delar hon i vanliga fall inte med sig av särskilt mycket. På sina sociala medier har hon bland annat beslutat sig för att inte visa sina barns ansikten, och anledningen bakom det förklarar hon i intervjun med mama.

Annons

– Min man är för det första en väldigt privat person, han har inte sociala medier och vill inte synas. Det har jag fått respektera sedan dag ett. Sedan när barnen kom tog vi ett gemensamt beslut att skydda dem från den världen. De har inte valt själva att synas, så när de är stora nog att kunna säga att de vill vara med då får de vara det, säger hon till mama och tillägger:

– Det finaste vi har skyddar vi så länge det går. Men jag ska erkänna att det är lite lite jobbigt för det stolta mammahjärtat ibland, eftersom de är så galet söta!

Gifte sig 2020

Cissi och Fredrik gifte sig i oktober 2020, något hon annonserade på Instagram – med bilder enbart på henne, där hon beskurit bort maken.

”För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skrev hon då, i samma veva som hon också lät oss veta att hon bytt namn.

Annons