En del av

Clara Herngrens stolthet över bonusdottern Vera

30 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Clara Herngrens stolthet över bonusdottern Vera
Barn och bonusbarn finns det många av i familjen Herngren. Och Clara Herngren är nu lite extra stolt över sin bonusdotter Vera.
Annons
VIDEO: 5 saker om Felix Herngren som du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Felix Herngren som du kanske inte visste

Felix Herngren träffade hustrun Clara Herngren på jobbet, när de båda var i andra relationer. Felix var gift, och Clara förlovad.

– Det kom en krypande känsla av att man blev alldeles varm i kroppen när Clara ringde och skulle säga någonting. Och så blev man pirrig när man skulle ringa tillbaka och säga något. Och så är det ju inte ofta med jobbkontakter, har Felix Herngren berättat i TV4:s Tillsammans med Strömstedts.

I samma program berättade makarna hur det till slut blev de, efter skilsmässa och turbulenta stunder. 2005 gifte sig Clara och Felix, och under sin tid ihop har de gett liv åt barnen Iris, Bill och Lisa.

Annons

Familjen Herngren består av många barn

Under sin tidigare relation blev Clara Herngren mamma till sonen Nils, och Felix blev under sitt äktenskap pappa till Vera, Fanny och Leo. Ja, i familjen Herngren är barnaskaran stor!

Och nyligen blev familjen ännu större när Felix äldsta dotter Fanny blev mamma igen. Det var Clara Herngren som då på sitt Instagramkonto delade med sig av den glada nyheten att bonusdottern fått barn.

Felix och Clara med barnen Vera och Bill 2007.
Felix och Clara med barnen Vera och Bill 2007.

Clara om bonusdottern Vera Herngren

Det är inte första gången Clara Herngren skriver om sina bonusbarn på sociala medier. För ett par veckor sedan var det Vera Herngren som stod i fokus.

Annons

Vera Herngren har gått i sin pappa Felix fotspår, och ägnar sig idag både åt att skådespela och regissera. I tv-serien Likea ser vi henne i en av huvudrollerna, som journaliststudenten Kajsa – och Vera står även för regin.

En insats som gjorde Clara Herngren mäkta stolt.

”Ni som e känsliga för skryt ska sluta läsa nu. Till er andra. Min bonusdotter är bäst i hela världen. Hon och hennes kompis Felicia har skrivit och spelar huvudrollerna i en ny serie som heter Likea som har premiär imorgon på cmore ! Så stolt att hjärtat svämmar över”, skrev Clara Herngren i ett Instagram-inlägg där hon hyllade sin bonusdotter Vera.

Annons
SE OCKSÅ: Inspireras av kändisarna – Fina barnnamn från 2022Brand logo
SE OCKSÅ: Inspireras av kändisarna – Fina barnnamn från 2022
Annons