En del av

Så blir den nya säsongen av bonusfamiljen

18 aug, 2021 
Emilie Josephson Dalhamn
Vi är många som räknar dagarna till premiären av Bonusfamiljen, säsong 4, men redan nu kan vi avslöja delar av handlingen.
Annons
TV: Så blir kommande säsong av BonusfamiljenBrand logo
TV: Så blir kommande säsong av Bonusfamiljen

Den 25 oktober är det dags för premiären av den fjärde säsongen av Bonusfamiljen på SVT. Vi kan redan nu avslöja handlingen. Buster, nu två år gammal, med Downs syndrom, kräver mycket av Lisa och Patrik. Samtidigt tar Lisas verksamhet fart medan Patrik hamnar i en otäck konflikt på jobbet. På grund av detta blir Patrik hemmapappa, vilket leder till deras största utmaning hittills. Allt är mer eller mindre som vanligt i Bonusfamiljen.

Vi fick en pratstund med huvudrollsinnehavarna Vera Vitali och Erik "Jerka" Johansson med anledning av den nya säsongen.

Så blir säsong 4 av Bonusfamiljen

Berätta, vad är det vi har att vänta?
— Trassel, mer trassel, skrattar Vera Vitali.

Erik "Jerka" Johansson instämmer.

Annons

— Det är vinter, det är stress och jobbigt som satan. Och det finns inte riktigt tid för relationen. Det är vardag upphöjt till hundra.

— Jag tycker att det handlar rätt mycket om när det blir ett företag i stället för en relation. Man bara kör på och hinner inte sitta ner och prata, menar Vera Vitali.

Hur lika är ni era karaktärer privat?

— Jag lever ju i en bonusfamiljkonstellation och det är ju inte så extremt som i Bonusfamiljen, men det finns helt klart flera beröringspunkter. Ofta försöker jag att låta bli att göra samma fel som Patrik hemma. Alltså att vara alldeles för nitisk med vissa grejer, berättar Erik "Jerka" Johansson

— För mig är det nästan tvärtom, menar Vera Vitali. Lisa är lite väl lös i kanterna och jag vill nog ha mer ramar och struktur. Men jag lär mig ändå av Lisa också. Vad som blir dåligt av att alltid vara såhär "det är lugnt .." och överbejakande i alla lägen.

Här kan du se trailern för nya säsongen av Bonusfamiljen

TV: Exklusiv intervju med Amanda LindhBrand logo
TV: Exklusiv intervju med Amanda Lindh
Annons