En del av

5 dyraste prylarna kändisarna köpt till sina barn

09 maj, 2022 
https://image.motherhood.se/image-2581249?imageId=2581249&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Redaktionen Motherhood
glad flicka öppnar paketS
Att överraska kidsen med presenter är bland det bästa som finns. Men finns de gränser för hur mycket de får kosta? Inte enligt kändiseliten.
Annons

Barnen är de bästa vi har och trots att vi som föräldrar vet att prylar inte gör dem till varken lyckligare eller bättre människor, vill vi ändå ibland kunna visa hur mycket de betyder för oss. Vissa saker är nödvändiga medan andra kanske sätter en extra guldkant på tillvaron.

Oftast handlar det om små prylar, som ett nytt pennskrin med nya fina färgpennor eller en ny bok inför kommande resan. Ibland kan det dock vara större saker så som en snowracer till julklapp eller den där cykeln som hen önskade sig till födelsedagspresent. Barn är fantastiska på att visa uppskattning och många gånger handlar det bara om att något – inte om vad det är.

Se också: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Vissa föräldrar kanske går med all in än andra, när det gäller presenter. Beckhams, Beyoncé och några fler har verkligen slagit på stora trumman när det gäller att överraska sina barn. Kolla här!

Annons

5 dyraste prylarna kändisarna köpt till sina barn

1. Barbiedocka med diamanter – för flera hundra tusen

Artistparet Beyoncé och Jay Z har tre barn tillsammans. När deras förstfödde, Blue Ivy Carter, fyllde ett år gav de henne en barbiedocka – som givetvis är alla små barns dröm. Denna var dock en speciell docka eftersom den var strösslad med diamanter. Enligt uppgifter kostade den cirka 80 000 dollar, det vill säga knappt en miljon.

Beyoncé, Jay Z och Blue Ivy Carter
Blue Ivy med föräldrarna Beoyncé och Jay Z.

2. Konstverk värt flera miljoner

Victoria och David Beckham blev föräldrar redan 1999 och har sedan dess fyra barn, Brooklyn, Romeo, Cruz och så dottern Harper. När Harper föddes 2011 beställde paret Beckham ett konstverk från den brittiska konstnären Damien Hirst, som fick namnet ”Daddy's Girl”. Konstverket värderades till 600 000 pund, vilket betyder strax över sju miljoner kronor.

Annons

Harper och mamma Victoria.

3. Lekstuga för en kvarts miljon

Suri Cruise är känd över hela världen tack vare sina skådespelande föräldrar, Kate Holmes och Tom Cruise. När hon var yngre fick hon en lekstuga värd 24 000 dollar, det vill säga nästan 250 000 svenska kronor. Undrar om föräldrarna lugnat ner sig när det gäller prislappen på hennes presenter?

Suri Cruise
Presenterna har säkert uppdaterats allt eftersom Suri blivit äldre.

4. Michael Jackson jacka för en mer än en halv miljon

Fyrabarnsföräldrarna och nu separerade Kim Kardashian och Kaney West ville en julafton överraska dottern North West rejält. 2019 fanns nämligen den avlidne artisten Michael Jacksons jacka i julstrumpan. Föräldrarna fick punga ut över 65 000 dollar. Ja, en julklapp för över en halvmiljon kronor är väl rimligt i den familjen.

Annons
Kim Kardashian med dottern North West
Ja, man undrar om dottern North West blev glad för jackan, eller hur? Här med mamma Kim.

4. Lyxlägenhet med en prislapp på över 16 miljoner

Your song-sångaren Elton John ville fira rejält när hans barn Zachary föddes – och det gjorde han genom att köpa en lägenhet för 1,3 miljoner pund. Wow, en present för 16 miljoner. Det var inte illa!

Elton John med sonen Zachary
Ja, nu vet sonen Zachart var han ska bo i framtiden.

Foto: TT

Annons