En del av

Frustrerande beslut som föräldrar tagit i film

28 maj, 2021 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
föräldrar i film
Sära på tvillingsystrar, skaffa en helt ny familj utan förvarning och att förbjuda sin dotter att dejta. Här är skeva beslut som föräldrar på film har tagit!
Annons
5 favoritmammor från tv och filmBrand logo
5 favoritmammor från tv och film

Föräldrar har det inte lätt alla gånger, men de här filmföräldrarna tog helt fel beslut vilket vi inte låter dem komma undan med.

Här är beslut som filmföräldrar har tagit som är värda att ifrågasätta.

Kat och Biancas pappa i 10 orsaker att hata dig

10 orsaker att hata dig

I kultrullen 10 orsaker att hata dig förbjuder pappan sin egen dotter att dejta någon, om inte hennes syster dejtar någon först. Att ens egen pappa tycker att man är "odejtbar" är skevt bara det, men att vända sina egna döttrar mot varandra känns både manipulativt och rentav konstigt.

Annons

Nick Parker och Elizabeth James i Föräldrafällan

Allt som Nick Parker och Elizabeth James gör som föräldrar i Föräldrafällan är egentligen sjukt. Först och främst berättar de inte för sina egna döttrar att de har en tvillingsyster och dessutom särar de på dem för att strö extra salt i såren.

Kevins föräldrar i Ensam Hemma

ensam hemma

Kevins föräldrar beter sig inte bara som att Kevin är den jobbigaste personen i världen utan glömmer honom även hemma när de åker iväg. Flera gånger dessutom!

Annons

Mia Thermopolis mamma i En prinsessas dagbok

en prinsessas dagbok

Även om vi förstår att Mia Thermopolis mamma egentligen bara ville att hon skulle få ett normalt liv som icke-kunglig förstår vi inte att hon väntade i hela 15 år på att berätta för sin egen dotter att hon var en prinsessa.

Carmens pappa i Systrar i jeans

systrar i jeans

I Systrar i jeans tror karaktären Carmen att hon ska spendera hela sommaren ensam med sin pappa, men när hon kommer till honom har han skaffat sig en helt ny familj och ska gifta om sig. Han bryr sig inte heller nämnvärt om henne när hon är på besök hos honom, men ber till slut om ursäkt i slutet.

Annons

Bellas mamma i Twilight-filmerna

twilight

Visst, det gick ju rätt bra för Bella i staden Forks till slut, men att hon ens behövde flytta så långt enbart för att hennes mamma Renée skulle följa med sin man som spelar baseball kändes väldigt onödigt.

Coach Bolton i High School Musical

high school musical

På något outgrundligt sätt var det helt omöjligt för coach Bolton att förstå att Troy både kunde satsa på sport och musik i High School Musical.

Foto: TT, Buzzfeed

Källa: Buzzfeed

Annons