En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Håll värmen med en trendig täckkjol – 8 snygga varianter i butik

14 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Täckkjolar i olika modeller
Vintersäsongen är kommen och minusgraderna är här! Håll värmen med en trendig och varm täckkjol i vinter. Vi listar åtta snygga alternativ som finns i butik just nu.
Annons

Letar du efter ett plagg som håller dig varm i vinter men ändå får dig att hålla stilen även utomhus? Då är en täckkjol ett perfekt alternativ för dig. Oavsett om det är längdskidåkning, löpning, annan aktivitet eller bara härliga vinterpromenader så håller en vinterkjol dig varm om benen.

Snygga täckkjolar i butik:

Vi har nedan samlat 8 fina täckkjolar som finns i butik just nu i både lång, korta, färgglada och svarta modeller samt självklart täckkjolen med reflex.

Lång täckkjol från Skhoop

Lång täckkjol från Skhoop i praktisk, vadlång modell med varm vaddering. Hellång tvåvägsdragkedja i ena sidan samt kort dragkedja i andra sidan för reglerbar vidd. Slitsar på båda sidor ger extra rörelsefrihet och modekänsla. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
Randquiltad täckkjol

Randquiltad täckkjol från Áhkká med varm fyllning av dun och fjäder. Justerbar midja med resår. En hellång dragkedja i ena sidan som kan öppnas uppifrån, vilket gör det lätt att ta av och på kjolen. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Täckkjol med reflex på sidorna

Täckkjol med reflex på sidorna från Cellbes Equestrian. Vävd och vadderat material med dragkedja framtill. Du kan köpa den här.

Annons
Medellång täckkjol från Skhoop

Trendig täckkjol från Skhoop i medellång, praktisk modell som skyddar det mesta av benen samtidigt som den känns sportig. Yttertyget skyddar mot smuts och väta. Vadderad med värmande dun- och fjädermix. Modellen är något längre baktill för smidighetens skull och ger en fin siluett. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vadderad och vindresistent täckkjol

Vadderad och vindresistent täckkjol från Craft som är perfekta att bära utanpå träningstightsen under kalla och blåsiga vinterdagar. Kjolen är gjord i ett yttermaterial av återvunnen polyester och har lätt vaddering för extra värme och komfort. Du kan köpa den här.

Annons
En lätt, vindtät täckkjol

En lätt, vindtät och varm damkjol i speciell design för vardagsbruk eller för att hålla värmen efter aktivitet från Maloja. Du kan köpa den här.

Röd täckkjol från Skhoop

Röd täckkjol från Skhoop. Yttertyget är vind- och vattenavvisande med miljövänlig impregnering som avvisar smuts och väta. Tunn vaddering med värmande dunmix. Modellen är något längre baktill och kortare framtill för smidighetens skull. Finns även svart och marinblått. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Quiltad täckkjol

Quiltad täckkjol för årets kallare dagar från Jacson. Öppningsbar med dragkedja fram och tryckknappar bak. Dunliknande syntetfyllning. Justerbar i midjan. Du kan köpa den här.

Annons