En del av

Hannah Graaf om att ha barn med tre olika män

06 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Hannah Graaf om att ha barn med tre olika män
Hannah Graaf har under åren fått fyra barn med tre olika män. Nu berättar hon hur det är att barnen har olika pappor.
Annons
TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste

Hannah Graaf är mamma till fyra, sönerna Mio och William, och döttrarna Liv och Vida. För fyra år sedan tog Hannah och dåvarande maken Peter Karyd sitt pick och pack och flyttade till Spanien. Hela barnaskaran valde däremot inte att hänga med på det tåget. Liv, Vida och Mio följde till en början med för att börja studera på en svensk skola, medan den äldsta sonen William stannade i Sverige på internatskolan SSHL.

Men efter en tid beslutade sig även sonen Mio för att flytta hem, och saknaden efter sina söner var för Hannah stor, något hon delade med sig av på sin blogg då.

För Hannah blev vistelsen i Spanien inte heller så långvarig som hon först tänkt sig. Efter drygt ett år i Spanien möttes vi av nyheten att hon och maken Peter beslutat sig för att separera, och Hannah köpte då ett radhus i Sigtuna.

Annons
Hannah Graaf med sönerna Mio och William.
Hannah Graaf med sönerna Mio och William.
Och här ihop med döttrarna Liv och Vida.
Och här ihop med döttrarna Liv och Vida.

Hannah Graaf: Så är det att ha tre olika pappor till barnen

De fyra barnen har Hannah fått under olika relationer genom åren. William, 20, fick hon ihop med Andreas Carlsson, och Mio, 16, med Daniel Boudal. Döttrarna Liv, 12, och Vida, 9, har samma pappa, Peter Karyd.

När Hannah Graaf nu gästar Intimt med Björken får hon frågan om det finns några fördelar med att ha tre olika pappor till sina barn, och hon svarar kort:

Annons

– Nej, det skulle jag inte påstå.

Det söker Hannah Graaf i en partner

Efter skilsmässan från Peter lever Hannah idag som singel, och under intervjun med Martin Björk påpekar han att tjejer som ställer upp på att medverka i hans program oftast är relativt nyblivna singlar.

– Jag kan tänka mig att det är lättare att prata, och vara lite tramsig och flamsig, när man är singel. Och sen tror jag att man tänker att det kan vara lite utav en kontaktannons att vara här, säger Hannah och ger själv ett skämtsamt försök till att sälja in sig själv.

Men, vad söker Hannah i en partner?

– Man ska vara väldigt rolig, jag älskar att skratta. Man får gärna vara lite galen. Att man vågar, man ska inte vara för fin, säger Hannah.

Foto: TT

TV: Se 5 saker om Hannah Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Hannah Graaf som du kanske inte visste
Annons