En del av

Här är Anja Pärson och Filippa Rådins alla barn

29 apr, 2022 
Jessica Rådne
Fotograftt
anja pärson och filippa rådin
Kärleksparet Anja Pärson och Filippa Rådin lever i stor och härlig regnbågsfamilj. Här är de parets alla kids idag!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

Skidåkaren Anja Pärson, 41, och stylisten Filippa Rådin, 49, träffades i en klädbutik där Filippa jobbade och Anja shoppade. De började umgås som vänner 2008 och sex år senare var de gifta makar med hus i Umeå.

Med sig in i äktenskapet hade Filippa dottern Emmi. Tillsammans har Anja och Filippa också fått två barn.

Såhär lever familjen sina liv idag!

Bor nära bonusdotterns pappa

familjen pärson/rådin
Familjen Pärson/Rådin med mammorna Anja och Filippa, barnen Emmi, Elvis och Maximilian.

I en intervju med Amelia har Filippa tidigare berättat om hur hon och ex-partnern delar vårdnad om den idag 14-åriga dottern Emmi.

Annons

– Emmis pappa bor ju i Umeå och vi har varannan vecka - det är det åtagande som är det viktigaste i livet, och då rättar man sig efter det och gör det bästa av situationen. Men en bra sak är att Anja är sjukt duktig på logistik. Det är ju det hon i stort sett har hållit på med hela livet, säger Filippa.

I samma intervju berättar hon om hur alla barnen är hennes och Anjas guldstenar i livet. De har fått barnen Elvis, 10, och Maximilian, 7, tillsammans.

– Vi prioriterar alltid barnen, sätter dem väldigt långt fram och då får man också göra avkall på annat. Och man får göra ännu mer avkall när man har valt att bo uppe i Umeå, säger Filippa.

Turats om att vara gravida

anja pärson och filippa rådin med barnen
Anja Pärson och Filippa Rådin med barnen på säsongsöppningen av Gröna Lund 2018.

Anja och Filippa har skaffat sina två gemensamma barn via insemination. Sonen Elvis bar Filippa på i sin mage och Maximillian bar Anja på i sin.

Annons

– Den här gången var det Anjas tur att vara gravid. Jag är färdig med det där. Dessutom tror jag det är bra att hon också får uppleva hur det är att vara gravid och föda, det är trots allt väldigt speciellt, sa Filippa i Expressen när de offentliggjorde Anjas graviditet.

I en intervju med Aftonbladet från i fjol säger Anja att hon är taggad på att skaffa fler barn.

– Ja! Det är jag alltid! Jag skulle kunna ha hur många barn som helst, men logistiskt sett är det en mardröm. Det är också ett stort ansvar. Men vår granne har precis fått barn och det rycker i livmodern, svarade hon då.

Postar bilder på barnen i sociala medier

Både Anja och Filippa är aktiva användare av sociala medier. På Instagram postar de bilder från familjelivet som visar hur de gärna reser på utlandssemester, vistas i naturen och renoverar hemmet. Och syskonen i familjen Pärson/Rådin tycks trivas fint med tillvaron, i ett inlägg från april i år skriver Filippa:

”Lycklig över att våra barn tycker så mycket om varandra. Och att pojkarna har världens bästa förebild i sin stora syster.”

Foto: TT

Få nyhetsbrev från motherhood.se!

Få nyhetsbrev med massor av tips om mammalivet till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är gratis såklart!

Annons