En del av

Här är Noomi Rapace och sonen Levs bästa ögonblick på röda mattan

23 feb, 2022 
https://image.motherhood.se/image-3957470?imageId=3957470&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Elin Jonsson
AvElin Jonsson
lev och noomi rapace
Skådespelaren Noomi Rapace och 19-åriga sonen Lev Rapace lyckas allt jämt få till en koordinerad look när det vankas kändismingel.
Här har vi samlat mor och sons bästa modeögonblick!
Annons
5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

Nyligen bekräftades att Noomi Rapace, 42, och artisten Victor Thell, 30, från bandet Smith & Thell är ett kärlekspar. I radioprogrammet Gry Forssell med Vänner i Mix Megapol öppnade Victor Thell upp en aning om relationen med den internationella superstjärnan Noomi Rapace.

– Vi är tillsammans, sa Victor Thell i programmet samtidigt som han gjorde klart att han är jättekär.

Dock ville han inte gå in på mer detaljer om relationen, och efter frågan om hur länge de varit ett par svarade han kort och koncist:

– Haha, inga kommentarer.

Noomi och Ola Rapace son Lev

Men innan kärlekslyckan för Noomi Rapace och Victor Thell börjat spira var Noomi Rapace gift med en annan kändis, Ola Rapace, 50. Det forna skådespelarparet valde att separera för snart elva år sedan, detta efter ett nio år långt äktenskap. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som snart ska gå och fylla 19 år.

Annons

Noomi och sonen Lev Rapace minglar gärna loss

Under åren har Lev och mamma Noomi Rapace beträtt ett par röda mattan-events och även synts bland kändiselitens vimmel. Och av bilderna att döma gillar mor och son att matcha outfits.

Lack och läder

noomi med sonen lev på g till fest i london

Under Pat McGrath: A Technicolour Odysseys lunchparty i London 2019 valde Noomi och sonen att matcha i lack och läder. Vi säger bara wow!

noomi och sonen lev är lika som bär

Kostym + brillor + mor + son = sant

lev rapace tillsammans med mamma noomi rapace på event

Under specialvisningen av Close (i vilken Noomi medverkar) på Netflix i början av 2019 slog mamma Rapace sig nog en signal till sin son strax innan eventet. Ha kostym och solbrillor, lät det säkert!

Annons
skrattatack för mamma och son rapace under fotoshoot

Gammelrosa och halssmycke

När filmen Roma skulle visas under Londons filmfestival 2018 dök ekipaget av mor och son upp i färgkoordinerad dress, mamma i vacker klänning och son i rutig kostym.

samkoordinerad outfit på noomi rapace och sin son lev

Ok, pappa får vara med också!

Vi slänger in en från Lev Rapace mycket yngre år, här tillsammans med pappa Rapace under premiären av Disney on Ice 2014.

Annons
pappa ola rapace tillsammans med sonen lev på is-show

Kan det vara röda mattan-debuten?

När vi bläddrar i arkiven dök denna bild från 2008 upp, familjen om Noomi, Ola och Lev Rapace under biopremiären av Madagaskar 2 på Rigoletto i Stockholm.

lilla familjen ola, noomi och lev rapace innan parets skilsmässa

Foto: TT

Annons