Här är tweeten ALLA föräldrar kan relatera till just nu

Tv4/CMore
Man hetsar från jobbet och hinner på sekunden slå sig ner bakom en bänk innan föräldramötet börjar. Men det kan gå fel. Här är virala tweeten som varenda förälder kan känna igen sig i – och kommentarerna som är minst lika roliga.

Det finns vissa saker som precis alla föräldrar kan relatera till. Att skynda sig till föräldramötet efter jobbet är en av dem.

Andra svettiga och mammor och pappor, kaffe i pumptermos och de där tystnaderna som uppstår när läraren ställer uppfordrande frågar om någon kan volontära till att bli kassör.

Känner du igen dig?

Då vill du nog inte missa tweeten som får precis alla föräldrar på Twitter att skratta igenkännande just nu.

Tweeten om föräldramötet som gick fel

Det är föräldern Sanna under twittersignaturen @mamsigull som berättar hur fel det blev på höstens första föräldramöte. Och vi kan inte annat än säga: Det hade kunnat vara vi!

Inlägget har fått Sannas fellow föräldrar att välta Twitter med kommentarer, liknande anekdoter – och riktigt roliga frågor man ställer sig själv.

Här är några som vi fnissar lite extra åt:

Tack Sanna för att du gav oss ett härligt skratt idag. Och heja alla föräldrar där ute som kämpar med föräldramöten. Ingen fara om man råkar samla in pengar till fel klassresa i några år – vi får tro att det blir ordning på ungen ändå.

Källa: Twitter

Foto: TT

5 roliga instakonton att följa NU

7 gånger barn brutit ihop av väldigt roliga anledningar