Lite perspektiv i vardagen? 6 instakonton på familjer med trillingar (och femlingar!)

Familjer Instagram med trillingar
5 favoritmammor från tv och film
Slå på ljud

Vi säger inte att det är lätt att ha ett barn (tvärtom, majoriteten av årets alla dagar) men vi tar av hatten för de som har fött och uppfostrat tre (eller flera) barn samtidigt!

Om du vill få en spännande inblick i familjelivet hos en trilling- eller varför inte femlingsfamilj ska du kolla in kontona nedan. Mathandlingar och vardagspussel att imponeras av, vi lovar!

Här är 6 trilling-konton (och femlingar!) att följa på Instagram:

1. ”Harry_och_trillingarna”

Harry och hans föräldrar trodde att han skulle få en bror, men det blev hela tre stycken. Mamma Ida från Kristianstad varvar vardagsbestyr med humor på sitt härliga Instakonto!

”Lära gå”-race i vardagsrummet med texten ”Det gäller att akta hälarna här hemma!”.

…med fyra barn medföljer en hel del tvättande. ”Min plats på jorden” skriver Ida ironiskt och visar upp familjens tvättstuga.

2. ”Trillingarnahanna”

Ibland är det väldigt fiffigt att ha flera barn som kan roa varandra. Kolla in det här urgulliga klippet på trillingarna Munir, Milan och Antonius som idag är sex år gamla.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

3. ”Trillingarna”

Mamma Karin har skapat ett Instagramkonto där det går att följa hennes trillingdöttrars fullspäckade vardag med konståkning, fotboll och en massa dans! Idag är kontot så populärt att Karin jobbar heltid som influencer.

4. ”Mammatillsexbarn”

2001 kom Lucas, 2007 kom Engla, 2015 kom Thor, Saga, Loke OCH Viggo (!). Syskonskaran skulle bli tre, men blev sex stycken. Mamma Anna uppdaterar flitigt om hur vardagen går ihop med sex barn.

5. ”Five.two.love”

Paret Skyler och Jamie Scott från Utah hade två pojkar sedan tidigare. Sedan fick de något så ovanligt som femlingar.

Tycker du att det är kämpigt med ett barn i kundvagn? Testa att dra runt på tre kundvagnar samtidigt. Såhär ser nämligen en vanlig mathandling ut för familjen Scott:

6. ” Karenederrico”

Karen Derrico har sannerligen flerbarnfödslar i sitt DNA! Paret Derrico har nämligen 14 barn, varav två syskonpar föddes som tvillingar, ett som trillingar och ett som femlingar!

Mamma Karen summerar familjens liv i den humoristiska bilden nedan.

Mer läsning för dig
Så får familjen ihop sin vardag med nio barn: "Regler och massa kärlek"
Från graviditet till förlossning – så mycket påverkas av dina gener
Släpp orimliga mammakrav – 3 sätt att sluta klandra dig själv

Utvald läsning