En del av

Jenny Strömstedt om kärleken till bonusdottern Maja: "Innerlig tacksamhet"

03 maj, 2021 
AvAlice Göransson
jenny strömstedt maja strömstedt
När Jenny Strömstedt blev tillsammans med Niklas Strömstedt fick hon bonusdottern Maja på köpet.
Nu berättar TV4-profilen om deras relation.
”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig”, skriver Jenny på Instagram.
Annons
Allt om Barbro Lill-Babs SvenssonBrand logo
Allt om Barbro Lill-Babs Svensson

Maja Strömstedt har levt ett liv med både mamma och pappa i offentligheten sedan start – då hon är dotter till programledaren Agneta Sjödin och artisten Niklas Strömstedt.

Nu går hon i sin pappas fotspår och gör en karriär som artist. I en intervju med Aftonbladet sa hon att hon ville ta sig fram på egen hand, utan hjälp från sina kända föräldrar.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem. Rädslan ligger väl mest i att det ska glömmas bort. För det här är min resa och inte deras. Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Jenny Strömstedts ord till Maja

Maja har ytterligare en känd kvinna i sin närhet, hennes ”styvmamma” är ju nämligen Jenny Strömstedt.

Annons

Under söndagen när Maja fyllde 23 år passade Jenny på att skriva ett inlägg på Instagram om känslorna för Maja och hur deras relation är.

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen.”

Hon skriver vidare att hon inte hade velat ha ett liv utan Maja, samt skojar om att hon är en elak styvmor.

”Hur skulle det se ut? Vardagarna när vi fortfarande bodde ihop, alla resor och utflykter och långa sommarkvällar vid havet - allt har jag med mig och har växt av och igår när köket fylldes av stora och halvstora typer som alla hänger ihop på lika självklara som icke-biologiska grunder kände jag en djup och innerlig tacksamhet”, skriver hon och lägger till:

”Fan vad ni är bra! Vad du är bra Maja! With love och grattis från elaka styvmor.”

Foto: TT/Instagram

Annons