En del av

Jessica Almenäs om 9 år yngre kärleken: Så är han som bonuspappa

16 nov, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
jessica almenäs
Jessica Almenäs träffade kärleken Patrik på Facebook 2015. Nu hyllar hon sin kära sambo samtidigt som hon förklarar hur han är som bonuspappa till hennes två söner från hennes tidigare relationer.
Annons
TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill veta

Kanal 5-profilen Jessica Almenäs, 47, och hennes sambo handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 37, har varit ett par i snart sju år och tillsammans har de lille sonen Sam, 5.

Innan Jessica Almenäs gick och föll för sin sportige Patrik Fahlgren hade hon äldsta sonen Jack, 17, och 13-åriga sonen Dylan från tidigare förhållanden. Äldsta sonen har hon tillsammans med exet journalisten Johan Edlund, 51, och Dylan har hon tillsammans med en annan före detta pojkvän, den norske hoppryttaren Tony André Hansen, 43.

Annons

Jessica Almenäs yngsta söner

Jessica Almenäs om familjelivet

I en intervju med Amelia från förra sommaren berättade Jessica Almenäs om hennes tankar kring att ha barn med tre olika män.

– Ja, det är ju kanske inget ideal att ha barn med tre olika män, haha. Men den tredje är bäst! Och visst är det stor skillnad, men det beror mycket på att jag är på ett annat ställe i livet. När jag var ihop med mitt äldsta barns pappa så hade karriären precis börjat ta fart. Vi jobbade båda jättemycket, så förutsättningarna var inte de bästa och det var nog därför som det inte funkade. Med mitt mellanbarns pappa så pendlade jag till Norge var tredje dag … Jag höll på att gå sönder. Med sådana erfarenheter känns det så lyxigt att bo med min sambo i en villa där alla har plats och vi har gott om tid. Det är obeskrivligt skönt, säger hon.

Annons
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren har varit ett par i sju år.
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren har varit ett par i snart sju år, och Jessica har tidigare berättat att ”han är den bästa” jämfört med alla hennes tidigare pojkvänner.

Jessica Almenäs: Utan Patrik skulle vi inte få mycket gjort

I samma veva som man firar fars dag här hemma i Sverige, passade Jessica Almenäs förra året på att hylla sin sambo.

Och hon gjorde klart att han gör ett ypperligt jobb som bonuspappa till hennes söner, samtidigt som hon skämtar om att han även är en finfin bonuspappa till henne också.

”Den här snyggingen är biologisk pappa till ett barn, men till vardags tar han hand om fyra. En 16-åring, en 12-åring, en 4-åring och en 45-åring Världens snällaste och klokaste är han. Bra på frågesport och bra på att laga mat. Det är ju sånt man uppskattar. Och en jäkla do-er är han, tur det för annars skulle det inte bli mycket gjort i mitt liv. Grattis på fars dag Patrik Fahlgren”, skriver Jessica Almenäs på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sin ståtlige sambo.

Annons

Foto: TT

Se också: 3 tips för att få en lycklig bonusfamiljBrand logo
Se också: 3 tips för att få en lycklig bonusfamilj
Annons