En del av

Kajsa Bergqvist har blivit mamma – berättar om babylyckan

20 dec, 2022 
Lovisa Svedlund
Kajs Bergqvist
Vi säger stort grattis till tidigare höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist och hustrun Josefin Holmqvist, som blivit föräldrar! ”Det finaste jag har”, skriver Josefin nu på sina sociala medier och visar en bild på familjens nytillskott. Såhär tänker de om namnet till bebisen!
Annons
Video: Kajsa Bergqvist om karriären och kärlekenBrand logo
Video: Kajsa Bergqvist om karriären och kärleken

Före detta höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist, 46, och hustrun Josefin Holmqvist, 35, har blivit föräldrar till en liten son – vi säger stort grattis till hela familjen!

– Tusen tusen tack! Ja, han är verkligen helt otrolig! skriver Josefin Holmqvist i ett textmeddelande till Motherhood.

Det var i oktober som paret avslöjade att de väntade sitt första barn tillsammans och att det var Josefin som var gravid.

På Kajsa Bergqvists Intsgram skriver paret en lycklig text följd av massor av hjärtan.

Nu är han äntligen här!!! Den 12/12 föddes våran fantastiska son. Han är så fin. Älskar dig från ditt första andetag. Vi är så lyckliga.

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvists bilder på sonen

De nyblivna mammorna har också båda lagt upp bilder i sin instagram story.

Annons

”Det finaste jag har” skriver Josefin Holmqvist till en svartvit bild där han ligger på en blommig filt klädd i ljusa byxor och en liten mörk tröja med knappar.

Hon har också lagt upp en bild där sonen ligger i ett litet babynest med uppsträckta armar och sover, tillsammans med texten ”En vecka med han där”.

Varit ett par sedan 2019

Kajsa Bergqvist och hustrun Josefin Holmqvist har varit ett par sedan 2019.

I en intervju med Aftonbladet tidigare i höst kunde Kajsa Bergqvist, som nyligen fick det viktiga uppdraget som förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget, konstatera att det var roliga saker på gång i flera delar av livet.

– Ja, det är rätt mycket att stå i. Nu är det vintersäsong och det är 31 mästerskap nästa år. Så det är jättemycket. Dessutom är det VM nästa år. Men Josefin börjar att vara mammaledig, sa hon då.

Så går tankarna om namnet

När det kommer till namntankar har de nyblivna mammorna inte landat riktigt ännu. Vilket namn den lilla sonen ska få har de inte bestämt än, säger de till Expressen.

– Vi har inte valt namn till honom än, skriver de till tidningen.

Återigen stort grattis – ha en underbar tid i bebisbubblan!

Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste omBrand logo
Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste om
Annons