En del av

Kändisar som är föräldrar till tvillingar – se fina bilderna

20 jan, 2021 
AvStina Dahlgren
1-3 procent av alla födslar i världen är tvillingfödslar. Det betyder att det såklart finns en hel del av dem även i kändisvärlden! Här är en lista på stjärnor som fått tvillingar – och bilderna är faktiskt SÅ söta.
Annons
9 stadier bebisen genomgår de första timmarnaBrand logo
9 stadier bebisen genomgår de första timmarna

Enligt den svenska Tvillingklubben är 1-3 procent av världens befolkning tvillingar. Det hela beror lite på var i världen man bor. Man har även sett att siffran för tvillingfödslar ökat de senaste åren, något man ännu inte kommit fram till vad det beror på.

Kändisar som är tvillingföräldrar

Hollywood är såklart inget undantag och det finns gott om kändisar som både är tvillingar, men också de som fått egna. Här är en lista med tolv kändisar och kändispar som alla är föräldrar till tvillingar:

Annons

Jennifer Lopez och Marc Anthony

Emme och Maximilian, Jennifer Lopez

Emme och Maximilian föddes 2008 och har idag hunnit bli tolv år gamla. Emme har flera gånger uppträtt tillsammans med mamma J-Lo och visat att hon verkligen ärvt sin sångtalang från sina föräldrar.

Mariah Carey och Nick Cannon

Mariah Carey och Nick Cannon

Sångerskan och rapparen har tvillingarna Monroe och Moroccan tillsammans, som idag har hunnit bli 9 år gamla.

Annons

Madonna

Madonna med sina tvillingar

Madonna har en stor familj med hela sex barn. De yngsta är de 8-åriga tvillingarna Stella och Estere som sångerskan adopterade 2017.

Angelina Jolie och Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitts tvillingbarn

Även Brad Pitt och Angelina Jolie har en stor familj med sex barn, varav 12-åringarna Vivienne och Knox är tvillingar.

Annons

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick har varit tillsammans i över 20 år. 2009 föddes tvillingarna Tabitha och Marion. Paret har också en äldre son som heter James.

Neil Patrick Harris och David Burtka

How I met your mother-skådisen och hans man har tvillingarna Gideon och Harper ihop

How I met your mother-skådisen och hans man har tvillingarna Gideon och Harper ihop. De föddes 2010 och har charmat hela Hollywood sedan dess.

Annons

Beyoncé och Jay-Z

Beyoncé och Sir och Rumi

Hollywoods it-par nummer ett visade stolt upp sina nyfödda tvillingar Sir och Rumi sommaren 2017. Paret har sedan tidigare dottern Blue Ivy.

Julia Roberts och Danny Moder

Julia Roberts och Danny Moder

Julia Roberts och Danny Moder har 16-åriga tvillingarna Hazel och Phinneaus (Finn) ihop. Här syns hela familjen inklusive 13-åriga sonen Henry.

Annons

Amal och George Clooney

Amal och George Clooney

Amal Clooney och hennes man George Clooney välkomnade tvillingarna Alexander och Ella 2017. Paret har dock varit väldigt hemlighetsfulla när det kommer till sina barn och det finns få offentliga bilder på dem.

Celine Dion och René Angélil

Celine Dion och hennes numera avlidna make René Angélil fick tvillingarna Eddy och Nelson 2010. De har även sonen René-Charles, 19, ihop. Här syns sångerskan med alla sina tre barn.

Källa: Us Weekly

Foto: TT

Annons