Kändisbarnen som växt upp – så ser de ut i dag

Vissa kändisar håller sina barn från rampljuset medan andra gärna visar upp dem. Med åren har de blivit äldre – och nu har många av dem vuxit upp och satsat på en karriär som modeller och skådespelare bland annat. Här är kändisbarnen – då och nu.

Dylan Penn

Dylan Penn, dotter till House of cards-stjärnan Robin Wright och skådespelaren Sean Penn, följde gärna med sina föräldrar på premiär som liten. Här med lillebror Hopper Jack och mamma Robin.

I dag är Dylan Penn 28 år och jobbar som modell och skådespelare, och har bland annat medverkat i en del kortfilmer. Såhär ser hon ut nu:

Iris Law

Skådespelaren Jude Law var gift med skådespelerskan Sadie Frost mellan 1997 och 2003 och tillsammans fick de barnen Iris Law, Rafferty Law och Rudy Law. Dottern, Iris Law, syns nedan i mitten.

I dag har Iris hunnit fylla 22 år och jobbar framgångsrikt som modell. Bland annat har hon gjort en kampanj för Burberry.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Dylan Brosnan

Även Bond-stjärnan Pierce Brosnans son, Dylan Brosnan, var gärna med på fotograferingar som liten. Här med pappa Pierce, en bild som för övrigt framlidne Karl Lagerfeld har tagit.

I dag är Dylan 22 år och är även han en framgångsrik modell som bland annat jobbat för Yves Saint Laurent. Här på premiären av Once upon a time in Hollywood i Los Angeles.

Lourdes Leon

Madonna och skådespelaren Carlos Leon var ett par mellan 1994 och 1997. De gifte sig aldrig men fick ett barn tillsammans 1996 och det var Lourdes Leon. Som yngre följde hon ofta med Madonna på premiärer.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I dag jobbar Lourdes som modell och har varit ansiktet utåt för Jean Paul Gaultier och gjort kampanjer för Stella McCartney och Converse. Hon är 23 år.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz är dotter till artisten Lenny Kravitz och skådespelerskan Lisa Bonet. Redan som liten följde hon med sina föräldrar, här med pappa Lenny.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kravitz, 30, har gått i sina föräldrars fotspår och satsat på skådespelaryrket, bland annat har hon medverkat i HBO-serien Big Little Lies och i år blev det även klart att hon tar sig an den klassiska rollen i den nya Batmanfilmen med titeln The Batman. Såhär ser hon som bekant ut nu:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Brooklyn Beckham

Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham och fotbollsproffset David Beckhams son Brooklyn är parets första son. Såhär såg han ut när han följde med på en av pappas fotbollsmatcher.

I dag är han 20 år och är en kopia av sina föräldrar.

Lily-Rose Depp

Skådespelaren Johnny Depp och sångerskan Vanessa Paradis var ett par i 14 år och fick barnen Lily-Rose och Jack tillsammans innan de separerade 2012. Här är Lily-Rose som bebis med Vanessa.

I dag har Lily-Rose Depp hunnit bli 20 år och hennes karriär som modell och skådespelare går spikrakt uppåt. Bland annat har hon varit ansiktet utåt för Chanel och landat roller i filmer som The King och A Faithful Man.

Jaden och Willow Smith

Skådespelarparet Will Smith och Jada Pinkett-Smith har barnen Jaden och Willow tillsammans. Syskonduon har varit i rampljuset ända sedan de var små och båda testade på skådespelaryrket tidigt. Bland annat medverkade Jaden i The Pursuit of Happiness som åttaåring och Willow var sju år när hon skådespelade i I am legend.

Syskonen är fortfarande i rampljuset men jobbar mestadels inom musiken. Dessutom har de båda ett brinnande intresse för klimatfrågor. I september uppträdde syskonduon bland annat på den globala klimatstrejken där Greta Thunberg höll tal. Jaden är 21 år, och Willow 19.

Kaia Gerber

Ex-supermodellen Cindy Crawford och maken Rande Gerber har två barn tillsammans – sonen Presley och dottern Kaia. Kaia är liksom sin mamma en framgångsrik modell idag, och så här såg hon ut som liten (till vänster).

I dag ser Kaia betydligt äldre ut, är 18 år och hänger gärna fortfarande med mamma Cindy på premiärer och fester.

Ava Elizabeth Philippe

Skådespelerskan Reese Witherspoon och före detta maken Ryan Philippe har barnen Ava och Deacon ihop. Här är dottern Ava som liten.

I dag är hon 20 år gammal och är i stort sett en kopia av sin mamma. Här på premiären av andra säsongen av tv-serien Big Little Lies.

Utvald läsning