Kristin Kaspersens känslosamma brev till exet: “Nu vill jag bli fri”

Kristin Kaspersens känslosamma brev till exet: “Nu vill jag bli fri”
Här är Kristin Kaspersens stilresa genom åren
0:45

Efter reklamen: Här är Kristin Kaspersens stilresa genom åren

(0:45)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen driver sedan augusti 2020 podcasten Nyfiken på där hon varje vecka bjuder in personer som hon är nyfiken på att veta mer om.

I det senaste avsnittet pratar hon om ämnet kärlek, om hur man lyckas släppa taget och gå vidare från relationer. Kristin Kaspersen berättar om sina egna erfarenheter av det, och minns tillbaka på när hon gick en kurs och blev uppmanad att skriva ett brev till någon för att kunna göra just det – gå vidare.

– Det var inte roligt att bli lämnad eller så men när man skriver de här breven så kan man skriva de till någon som har lämnat eller bedragit eller vad det än är. För du förlåter ju för att göra dig själv fri, säger hon i podcasten.

”Jag skrev ett brev för att jag ville bli fri”

Personen hon skrev till var en man som hon ett par år tidigare haft ett intresse för, men som i sin tur till slut valde att avsluta relationen.

– Då var det en person som jag hade umgåtts med i några år tidigare, som jag var väldigt förtjust i men som inte valde mig, berättar Kristin Kaspersen vidare.

– Jag skrev ett brev för att jag ville bli fri och min kurskamrat lyssnade, så sa hon efteråt ”vill du ha en kram”, och så kramar man om. Man får inte klappa då för det är som att tycka synd om utan man ska bara hålla i.

kristin kaspersen och sönerna Leon och Filip

Kristin Kaspersen med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén.

Kristin förklarar att det efter att hon skrivit brevet inte tog en dag att bli fri, att det kan ta upp till flera veckor om inte mer, men att det till slut fungerade – i alla fall för henne.

Sprang på honom av en slump

Hon berättar också att hon direkt efter att hon skrivit brevet av en slump råkade se honom, personen hon skrivit brevet till. Hon skulle ta sig över en väg när något tutade, och personen i bilen var han hon precis försökt göra sig fri ifrån.

– Jag kunde skratta när han hade åkt förbi för det blev en sån grej i stället att vem som helst kan dyka upp vart som helst.

Foto: TT

Mer läsning för dig
Här är Kristin Kaspersens okända son Leon idag
10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla
Så såg kändisparen ut när de gifte sig

Utvald läsning