En del av

Maja Nilsson Lindelöf om klädkollektionen i samarbete med Kuling

09 mar, 2022 
AvHannah Bergroth
maja nilsson lindelöf
Småbarnsmamman och influencern Maja Nilsson Lindelöf inspirerar ständigt med sitt härliga, vardagsnära innehåll. Nu är hon aktuell med en lekfull barnkollektion. Gillar du att klä barnen i färg och mönster – kolla in det här!
Annons

Med över 240 000 tusen följare på Instagram är digitala kreatören och ELLE-profilen Maja Nilsson Lindelöf ett stort och känt ansikte i influencervärlden. Både på bloggen och Instagram delar hon med sig av familjens liv i England och ger dagligen härlig inspiration inom mode, skönhet och inredning.

Förutom sociala medier har Maja även ett starkt modeintresse. Hon har gjort samarbeten med kända modekedjor, startat ett eget modemärke och nu släpper hon en egen limiterad kollektion för barnmärket Kuling. Här berättar småbarnsmamman mer om samarbetet.

Se också: 5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf

5 saker du vill veta om Maja Nilsson LindelöfBrand logo
5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf om kollektionen för Kuling

Hej Maja! Hur kändes det när du fick frågan om att göra en barnklädeskollektion för Kuling?

Annons

– Det kändes självklart att tacka ja! Själv älskar jag design och har alltid tyckt att det är roligt med barnkläder. Att jag skulle få slå ihop de två bitarna tillsammans med Kuling kändes så himla roligt och spännande. Det var en stor ära att få den förfrågan.

Maja Nilsson Lindelöf
x

Foto: Pressbild

Ålder: 28 år.

Familj: Mannen Victor och sönerna Ted Louise, 3 år, och Francis, fem månader.

Bor: Manchester, England.

Gör: Designer och Influencer.

Aktuell med: Kollektion tillsammans med Kuling som släpps den 10 mars 2022.

Vad kul! Berätta, vad har din roll varit?

– Jag har valt design, färg och form. Jag kunde inte så mycket om funktion för just barnkläder, därför har det varit extra roligt att få jobba med deras proffsiga team som lärt mig allt om materialval, funktion och hållbarhet.

Var har du hittat din inspiration till kollektionen?

– Överallt! Jag älskar färg, så från jag visste redan från start att varenda plagg skulle ha någon rolig färg eller härligt mönster.

Färg är verkligen härligt! Symboliserar kollektionen något speciellt?

– Att livet ska vara kul och kravlöst – speciellt för barn!

Maja Nilsson Lindelöf i kläder från samarbetet med Kuling
Färgglatt, lekfullt och energifyllt beskriver kollektionen Maja Nilsson Lindelöfs kollektion för Kuling. Foto: Kuling/Pressbild

Vad är viktigt för dig när det gäller just barnkläder?

– Kläderna ska vara varma och gå att använda om och om igen. Här i England regnar det mycket och jag gillar att vara utomhus, och då krävs det en viss typ av kläder. Sen vill jag gärna att barnkläder ska vara färgglada, det ska kännas kul och energifyllt.

Annons

Sant! Vad betyder den här kollektionen för dig?

– Jag är väldigt stolt över den här kollektionen! Det var såklart en utmaning att göra något som för mig är helt nytt, men det har verkligen bara varit så roligt att få göra det här. Varenda plagg känns väldigt mycket Maja.

"Varenda plagg känns väldigt mycket Maja", säger Maja. Foto: Kuling/Pressbild

Hur klär du barnen just nu?

– I min kollektion såklart, haha! Med matchande regnställ i gult och vitt eller den gröna västen i teddy. Jag tycker alltid det är roligt med matchande accessoarer också så det blir randigt, färgglatt och blommigt från topp till tå.

Underbart! Men du till något annat. Vad har du och familjen för planer i vår?

– Vi ska åka hem till Sverige några vändor för att fira min sons tre-årsdag och heja fram Victor till VM med landslaget. Sen blir det påsk och familj här i England. Utöver det bara njuta av vardag och festliga helger.

Annons

Något speciellt du ser fram emot?

– Ja, att återigen få gäster efter dessa år av Corona. Våren kommer mycket snabbare hit än till Sverige, så det blir nog grillning om bara någon månad – hoppas jag! Vi kan ofta inte planera så mycket i förväg med tanke på min mans jobb men vi är relativt duktiga på att vara spontana och att hitta på små äventyr då och då när vi får chansen.

Kuling x Maja Nilsson Lindelöf-kollektionen består av två släpp, varav den första finns i butik den 10 mars 2022.

Foto: Kuling/Pressbilder

Annons