En del av

Måns Zelmerlöws lycka med familjen: “Mina hjärtan”

31 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Måns Zelmerlöf
Nu drar Masked singer igång, och i juryn sitter bland annat Måns Zelmerlöw.
Men innan dess hann artisten få en fin stund med sin familj.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Under fredagskvällen är det säsongspremiär för Masked singer, TV4:s underhållningsprogram där ett gäng svenska kändisar maskerar sig i olika utklädnader.

Det är upp till juryn att med hjälp av ledtrådar lista ut vilka som döljer sig bakom dräkterna. Sedan starten för två år sedan är det Pernilla Wahlgren, Nour El Reafi, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw som haft uppdraget att agera panel.

I år heter dräkterna T-Rex & Forskaren, Maneten, Magiska boken, Karamellen, Kungen, Skrothögen, Superhjälten, Fågelskrämman, Vikingen, Mullvaden, Popcornet och Fjärilsfen.

Måns Zelmerlöw förvånad över Masked singers succé

Programmet har blivit en tittarsuccé, något som överraskade Måns Zelmerlöw.

– Jag hade sett det i England och tyckte att det var fantastiskt bra. Men det är ju ett jättemärkligt format, och jag tänkte att “vi svenskar är rätt kräsna, det här kommer aldrig att funka”, sade han till Aftonbladet inför fjolårets säsong, och tillade:

Annons

– Sedan såg man första programmet och våra tittarsiffror, som vi inte hade upplevt sedan Rena rama Rolf.

Måns Zelmerlöws semester med familjen

Måns Zelmerlöw bor vanligtvis i England tillsammans med hustrun Ciara Janson Zelmerlöw och sina gemensam barn Ossian och Albert samt Ciaras son Archie som hon har från ett tidigare förhållande. Paret gifte sig 2019, året efter att Albert föddes.

Sedan början av mars har det blivit mer Sverige för artistens del eftersom att han är ute på turnén Vårskrik. Just nu har han uppehåll med den, och kan då passa på att njuta av ledigheten tillsammans med sin familj i deras sommarhem i Kattvik utanför Båstad.

“Tillbaka i paradiset med mina hjärtan”, skriver Måns Zelmerlöw på Instagram och visar upp ett par bilder på när han, Ciara, Archie, Albert och Ossian sitter på en strand och tittar ut över havet.

Ciara Janson Zelmerlöw visar också upp bilder från semestern, som visar sig vara kort.

“Andas in alla 48 timmar av vårt svenska paradis”, skriver hon.

Foto: TT

Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta
Annons