En del av

Mariette Hansson om sonen Dantes likhet med mamman Isabelle

04 mar, 2022 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
mariette
Trots att sonen Dante inte låg i mamma Isabelles mage gör Mariette Hansson nu klart att mor och son är lika som bär!
Annons
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

För sex år sedan träffade Mello-stjärnan Mariette Hansson, 38, designern tillika fotografen Isabelle Grönqvist, 33, för första gången. De båda var i andra respektive relationer vid tillfället, men det första mötet var svårt att glömma och nu är de till sist ett par. Utöver att de gick och gifte sig under romantiska omständigheter nyligen så har de har även precis blivit föräldrar åt den lille sonen Dante.

Så blev Mariette Hansson gravid

Den 8 november fick Mariette Hansson efter en IVF-behandling äntligen sonen Dante. ”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev hon intill en Instagrambild på sig själv och den nyfödda lillkillen strax efter det att storken kommit.

Annons

Både innan och under sin graviditet var Mariette Hansson öppen med att hon gjort en IVF-behandling för att lyckas bli med barn. Hon gjorde även klart att hon tycker det är av stor vikt att vara öppen med att det finns hjälp att få ”oavsett om du är ensamstående, lever i en samkönad relation eller om det finns annan anledning till ofrivillig barnlöshet”.

”Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter så kan fler också få hjälp”, skrev paret i en gemensam kommentar enligt Aftonbladet.

Sonen Dantes likhet med mamma Isabelle

Vad gäller lillkillen så gör nu mamma Mariette klart att trots att sonen inte låg i Isabelles mage – så brås han på sin mor i alla fall.

Annons

”Han har i alla fall fått sitt humör efter Mama Bell… alltid glad”, skriver Mariette Hansson på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sin fru och sin son.

Foto: TT/Instagram

Annons