En del av

Mariette Hanssons hyllning till hustrun efter sonen Dantes födsel

13 dec, 2021 
AvElin Jonsson
mariette-hansson-frun-isabell-
De nygifta och nyblivna föräldrarna Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlek håller sig stark.
Nu hyllar Melodifestivalen-stjärnan sin hustru till skyarna!
Annons
TV: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
TV: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

För sex år sedan träffade Mello-stjärnan Mariette Hansson, 38, designern tillika fotografen Isabelle Grönqvist, 33, för första gången. Dock var de båda två upptagna vid tillfället, men det första mötet var svårt att glömma och nu är de båda ett par. Idag är kärleksparet inte bara nyblivna föräldrar till deras första gemensamma barn, de har även precis gått och knutit hymens band tillsammans.

Parets första gemensamma barn

Den 8 november fick Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist sitt första gemensamma barn. Något som Mello-drottningen visade upp på sina sociala medier för dryga fyra veckor sedan.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev hon intill en bild på sig själv och den nyfödda lillkillen vid namn Dante.

Annons

Mariette Hanssons hemliga bröllop

Bara några dagar innan sonens födsel hade Mariette och Isabelle Grönqvist gått och gift sig under stort hemlighetsmakeri. Och nu är det bestämt att de istället för att fira med ett storslaget bröllop, kommer tjejerna införa ett årligt firande för deras kärlek.

”I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…”, skrev Mariette på Instagram då och tillade:

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära och kära i många år framöver.”

Nu hyllar Mariette hustrun Isabelle

Att kärleken mellan de nygifta mammorna är stark råder det inga tvivel om, för nu hyllar Mariette sin Isabelle.

”Världens bästa Mama Bell”, skriver hon nu på sina sociala medier samtidigt som hon delar en bild på sin hustru och den lille nyfödde sonen.

Foto: TT/Instagram

Annons