En del av

Mariette Hanssons gulliga video med sonen och hustrun ute på turné

19 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Mariette och Isabelle.
Familjelivet går som på räls för artisten Mariette Hansson. Nu delar hon med sig av en gullig video på hustrun Isabelle och lilla sonen Dante.
Annons
VIDEO: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
VIDEO: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

Det var på efterfesten efter finalen av Melodifestivalen 2020 som Mariette visade upp sin nya kärlek. Chefdesignern och fotografen Isabelle Grönqvist dök upp bredvid Mariettes sida och paret delade några kyssar med varandra på dansgolvet.

Och parets kärleksliv fortsätter bara att blomstra, förra sommaren kunde turturduvorna avslöja att de väntade barn och inte långt efter det överraskade paret också med att gifta sig i smyg på på en sandkulle längs med stranden i Kullabygden. Isabelle tog Mariettes efternamn och de titulerar sig numera ”Fru & Fru Hansson”, enligt Mariettes Instagram.

Mariettes och Isabelles första gemensamma barn

Till hösten kom deras son Dante till världen och det var tydligen Isabelles dotter Disa som var med och bestämde namnet.

”Disa tyckte han såg ut som en Dante första gången hon såg honom och vi höll med… välkommen till familjen Dante”, fortsätter Mariette på sin Instagram.

Annons

Några dagar senare efter förlossningen uppdaterade Mariette sina Instagram-följare om känslorna som sköljde över henne.

”Ingen förberedde mig på den hormon-chock som skulle välkomna mig med en käftsmäll några dagar efter lillkillen kommit till världen. Jag var en desperat lejonmamma som behövde skydda mitt barn från andra rovdjur.. fast i detta fall var rovdjuret min fru. Jag hade önskat att det pratades mer om det hormonella som händer i kroppen efter en förlossning. Det hade hjälpt mig (och Bell) om jag var mer förberedd och jag tror det är fler där ute som känt/känner samma…”.

Mariettes gulliga video med sonen

Nu när Dante snart är ett år så får han följa med de vuxna på jobbet. Mariette är just nu aktuell med sin sommarturné och hela familjen gör artisten sällskap runt om i Sverige. På Instagram får vi ta del av när familjen dansar loss innan Mariettes uppträdanden eller backstage.

Här nedan ser vi Isabelle svänga loss med lilla Dante!

SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Foto: Instagram/Marietteofficial

Annons