En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Mors dag 2021 – 16 riktigt bra presenter att ge till mamma

24 maj, 2021 
AvCecilia Persson
presenter mors dag
Snart är det dags för Mors dag och varför inte önska sig något extra i år? Här tipsar vi om 14 riktigt bra presenter till som passar till Mors dag.
Annons

Söndagen 30 maj är det äntligen dags att fira alla mammor! På mors dag vill vi såklart ge det där lilla extra till älskade mamma. Det är dock inte alltid lätt att hitta en passande present – därför har vi tipsen på vad du kan önska dig eller köpa till din egen mamma på den stora dagen!

Mors dag-presenter 2021

Här nedan har vi samlat 16 bra idéer på vad du kan ge bort till mamma på mors dag.

1. Bricka och serveringsfat

En snygg bricka i marmor lyfter vilken uppläggning och dukning som helst. Den här varianten med guldhandtag kommer från Hilke och finns här (reklamlänk).

marmorbricka med gulddetaljer
Klicka på bilden för att komma direkt till brickan.

2. LÄPPBALSAM

Det här lyxiga läppbalsamet från Estée Lauderhar en formula som reagerar på läpparna när det appliceras och antar en färg som passar din kära mor perfekt. Läs mer och köp det här (reklamlänk).

Annons
läppbalsam från estee lauder
Klicka på bilden för att komma direkt till läppbalsamet.

3.Örhängen

De här snygga hoop-örhängena med en spännande form från Dyrberg Kern är en fin present som kommer att glädja mamma under lång tid framöver. De finns här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

4. Kettlebell

Är din mamma träningsintresserad – eller kan hon kanske bli det? En kettlebell på 8 kilo är ett mångsidigt träningsredskap som ger stora resultat med relativt liten insats! Den här kommer från Casall och finns här (reklamlänk).

Annons
kettlebell 8 kg casall
Klicka på bilden för att komma direkt till kettlebellen.

5. Coffeetable-bok

En vacker och inspirerande bok är perfekt att ha framme som dekoration, och såklart att bläddra i när andan faller på. Den här innehåller Chanels kollektioner och finns här (reklamlänk).

coffeetable-bok chanel
Klicka på bilden för att komma direkt til boken.

6. Vardagsväska

Väskan Abigail från By Malene Birger är den perfekta vardagsväskan. Dessutom följer det med en liten väska som du kan ha i väskan eller använda som clutch. Du hittar väskan här (reklamlänk).

Annons
väska abigail by malene birger
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

7. Doftljus

Ett härligt doftljus gör vem som helst glad! Det här från Byredo känns extra lyxigt, doftar riktigt gott och finns här (reklamlänk).

doftljus byredo tree house
Klicka på bilden för att komma direkt till ljuset.

8. Glasunderlägg

Vem gillar inte både utseende och funktion? De här snygga glasunderläggen i porslin är designade av Jonathan Adler, kommer i en snygg ask och finns här (reklamlänk).

Annons
glasunderlägg från jonathan adler
Klicka på bilden för att komma direkt till underläggen.

9. Scarf

En snygg scarf är lika snygg att knyta runt halsen som att sätta fast på väskan och vi är övertygade om att de flesta mammor skulle älska den här varianten från Wera, som finns här (reklamlänk).

scarf från wera
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.

10. Fuktkräm

Oavsett ålder så är en fuktkräm ett måste i badrumsskåpet. Filorgas Time-filler har en riktigt skön konsistens och ska även göra eventuella rynkor mindre synliga, den finns här (reklamlänk).

Annons
kräm time-filler från Filorga
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.

11. Poster

En Matisseinspirerad poster gör sig fint på väggen – kanske faller den här varianten från Postery din mamma i smaken? Du hittar den här (reklamlänk).

matisse-poster från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till postern.

12. Bokstavsberlock

En eller flera berlocker med bokstäver är en fin present som blir väldigt personlig. Den här kommer från svenska Blue Billie och finns här (reklamlänk).

Annons
bokstavshalsband berlock blue billie
Klicka på bilden för att komma direkt till berlocken.

13. Kaffemugg

Matteus fina mugg med naturinspirerade former gör sig bra till morgonkaffet till mamma, den finns i både grått och rosa här (reklamlänk).

kaffemugg från Matteus
Klicka på bilden för att komma direkt till muggen.

14. Klänning

Vem vill inte bära en vacker omlottklänning i sommar? Det är en smickrande modell som passar alla stilar, just den här kommer från Carin Wester och finns i flera olika färger här (reklamlänk).

Annons
omlottklänning från carin wester

15. Serveringsfat

Det här serveringsfatet från Bitz har en reaktiv matt undersida och en vacker blå ovansida. Läs mer och köp det här (reklamlänk).

serveringsfat från bitz
Klicka på bilden för att komma direkt till fatet.

16. Vas

Den här ljuvliga vasen från HAY passar perfekt att sätta en mors dag-bukett i, och är en lika snygg dekoration även utan blommor i. Den finns här (reklamlänk).

Annons
blå vas i glas från hay
Klicka på bilden för att komma direkt till vasen.

Foto: TT

Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskningBrand logo
Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning
Annons