Var med och tävla i Motherhoods julkalender – nya priser varje advent

Motherhoods adventskalender 2021

I år vill vi Motherhood skämma bort våra fantastiska läsare och det gör vi genom att varje advent tävla ut lyxiga julklappar. Här får du veta hur du deltar i Motherhoods adventskalender.

För barnen är julen antagligen den viktigaste högtiden. Julklapparna, pyntet, granen och så klart tomten. Och SOM vi föräldrar försöker fixa och förbereda för att den ska bli så magisk och härlig som möjligt – att se julen genom barnens ögon är bland det bästa som finns.

Se också: Så får du ekonomin att gå ihop i jul

1:41

Efter reklamen: Så får du ekonomin att gå ihop i jul

(1:41)

Men mitt i allt fokus på att ge barnen en minnesvärd jul glömmer vi lätt bort oss själva. Därför har vi på Motherhood valt att ordna en härlig adventskalender för dig, fantastiska mamma. Under varje advent tävlar vi ut lyxiga produkter som garanterat sätter en guldkant på din dag. Här berättar vi hur tävlingen går till.

Motherhoods adventskalender – så är du med och tävlar

En hotellövernattning, lyxiga skönhetsprodukter – eller en sportklocka, vad vill du vinna? Här får du veta hur du vilken tävling som pågår under vilken tidsperiod samt hur du tävlar.

Tävling 1: Hotellövernattning i dubbelrum på Elite Hotel Stockholm Plaza

Vill du ta tjejkompisen med på en tjejhelg till Stockholm? Eller behöver du och din partner egentid? Tillsammans med Elite Hotel Stockholm Plaza tävlar vi ut två nätter i dubbelrum inklusive frukost, till ett värde av cirka 3 000 kr.

Elite Hotel Stockholm Plaza

Passa på att njuta av en helg storstan.

Om vinsten: Elite Hotel Stockholm Plaza är ett fyrstjärnigt och miljöcertifierat hotell som ligger på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Med Stureplan runt knuten och härliga Humlegården på andra sidan gatan kommer du kunna njuta av såväl stadspuls som mysiga promenader. Sov gott i en mjuk hotellsäng och njut av en härlig frukost innan du fortsätter din mamma-helg.

Vinn hotellövernattning – så här tävlar du

1. Följ @motherhood.se och @elitehotelsofsweden på Instagram.

2. Lajka Instagram-bilden vi lägger upp för den aktuella tävlingen den 28 november 2021, tagga en kompis och skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

Tävlingen pågår mellan 28 november 2021–4 december 2021. Tävlingen är avslutad!

Obs! Vinsten ska utnyttjas innan 28 februari 2022. Kom ihåg att boka i tid då populära datum går åt snabbt.

Tävling 2: Lyxigt hårkit med produkter från Wella Professionals och styler från ghd

Drömmer du om ett friskt, härligt hår? Vill du också kunna göra de där vackra lockarna? Tillsammans med Wella Professionals tävlar vi ut två lyxiga hårkit som innehåller schampo, balsam, inpackning, värmeskydd och en sladdlös styler – till ett värde av 3 933 SEK kr/kit.

hårkit från wella och ghd

Med bra produkter och verktyg har du chans att få till drömhåret.

Om vinsten: Kitet innehåller allt för ett välmående hår. Wella Professionals Fusion Schampo, balsam och hårinpackning som reparerar och vårdar håret från djupet. EIMIThermal Image är en värmeskyddsspray som skyddar håret medan du stajlar det med fön eller andra värmeverktyg. ghd Unplugged är en sladdlös styler med upp till 20 minuters kontinuerlig stylingtid och är toppen när du vill platta, locka eller styla ditt hår när du är på språng. Till stylern ingår det praktiskt värmetålig necessär och så klart laddare.

Vinn lyxigt hårkit – så här tävlar du

1. Följ @motherhood.se på Instagram.

2. Lajka Instagram-bilden vi lägger upp för den aktuella tävlingen den 5 december 2021, tagga en kompis och skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

Tävlingen är avslutad!

Tävlingen pågår mellan 5 december 2021–11 december 2021.

Tävling 3: Härliga kroppsprodukter från The Body Shop

Den här tiden på året när huden känns torr och fnasig är det bra att ta hand om den lite extra. Tillsammans med The Body Shop tävlar vi ut fem härliga hudvårdskit med allt från återfuktande krämer till skrubb och ljuvlig mist – med en fräsch doft av plommonsorbet, pion och mysk, till ett värde av 795 kronor/kit.

produkter från the body shop

En necessär fylld med härliga, plommondoftande produkter!

Om vinsten: Necessären innehåller kroppsskrubb, duschgel, body butter, kroppsmist, handkräm och en lätt kroppsyoghurt. Alla produkter är veganska och finns i limiterad upplaga.

Vinn härliga kroppsprodukter – så här tävlar du

1. Följ @motherhood.se på Instagram.

2. Lajka Instagram-bilden vi lägger upp för den aktuella tävlingen den 12 december 2021, tagga en kompis och skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

Tävlingen är avslutad!

Tävlingen pågår mellan 12 december 2021–18 december 2021.

Tävling 4: Trendig träningsklocka från Polar

För en mamma blir det många barnvagnspromenader och stunder i lekparken – varför inte ha koll på stegen, sömnen och återhämtningen? Tillsammans med Polar tävlar vi ut tre träningsklockor i den populära modellen Ignite 2, till ett värde av 2 499 kr/styck.

Aktivitetsklocka från Polar

Polar Ignite 2 – en snygg och smart accessoar.

Om vinsten: Polar Ignite 2 är en enkel, snygg och smart träningsklocka som ger personligt anpassade råd om träning, återhämtning och sömn. Tack vare den snygga och sköna designen är klockan bekväm att bära, även när du sover. Du får välja mellan rosa eller svart.

Vinn trendig träningsklocka – så här tävlar du

1. Följ @motherhood.se på Instagram.

2. Lajka Instagram-bilden vi lägger upp för den aktuella tävlingen den 19 december 2021, tagga en kompis och skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

Tävlingen är avslutad!

Tävlingen pågår mellan 19 december 2021–25 december 2021.

TÄVLINGSREGLER

Vinnaren till samtliga tävlingar utses av representanter från Motherhood. Beslutet kan inte överklagas och priset kan inte bytas ut mot kontanter. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Motherhood får inte tävla.

Alla vinnare kommer att kontaktas via ett personligt meddelande på Instagram!

STORT LYCKA TILL ÖNSKAR VI PÅ MOTHERHOOD!

Mer läsning för dig

Så många julklappar får barn i genomsnitt – och det blir föräldrarnas prislapp

Slut på fantasi? Här är 19 roliga saker ni kan göra på jullovet!

Vintern är räddad! 11 riktigt mysiga julfilmer att titta på med familjen