En del av

Nathalie ”Cleo” Missaoui om amningsplanerna för tvååriga dottern Elda

12 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Cleo om amningsplanerna för tvååriga dottern Elda
”Så länge hon vill...”, svarar artisten Nathalie ”Cleo” Missaoui när hon får frågan om hur länge hon ska amma sin lilla dotter Elda.
Annons
5 enkla tips för att ge barn bra matvanorBrand logo
5 enkla tips för att ge barn bra matvanor

Få kunde väl undgå det romantiska spektakel som inträffade under Umeåfestivalen Mästerbotten 2018, när artisten Nathalie ”Cleo” Missaoui friade till sin kära Erik ”Fricky” Friman uppe på scenen.

– Det var det sjukaste och mest euforiska ögonblicket i mitt liv. Med allt som har hänt i vår, inget går att jämföra med det. Jag kunde inte hålla mig från att gråta de största tårarna av glädje. Det är nästan pinsamt i efterhand, berättade Erik ”Fricky” Friman i en intervju med Svenska Dagbladet ett par månader efter frieriet.

I samma veva gick även Nathalie ”Cleo” Missaoui och blev gravid, och den 2 januari 2019 födde hon sitt andra (och parets första gemensamma) barn – Elda Angeline Friman Missaou. Efter dotterns födsel berättade Cleo att graviditeten varit väldigt tuff för henne i SVT-programmet Go'kväll.

Annons

– Jag blev väldigt suicidal. Det gick så långt att jag kunde sitta helt paralyserad hemma och stirra rakt ut i sex timmar i sträck, och ha ett totalt kaos i huvudet med väldigt destruktiva, hemska tankar. Jag fick panikångestattacker och självskadebeteende, förklarade Nathalie ”Cleo” Missaoui som även har sonen Elliot sedan tidigare.

I samma intervju slog Cleo även fast att hon tycker det saknas information om graviditetsdepressioner och förlossningsdepressioner.

Cleo och Fricky skulle gift sig 2020

De trolovade artistparet hade storslagna planer på att gifta sig förra året, 2020, som kom att bli det stora pandemi-året. Men de festliga planerna fick skjutas fram.

Cleo tänker fortsätta amma så länge dottern vill

Nu öppnar 33-åriga artisten tillika tvåbarnsmamman, upp om sina amningsplaner för dottern Elda Angeline Friman Missaou, som nu är två år gammal.

På Instagram-story ställer en följare frågan: ”Hur gammal är Elda, och hur länge vill du amma?”, varpå Nathalie ”Cleo” Missaoui svarar:

”Hon är två år, och ammar nog så länge hon vill och jag trivs med det.”

Foto: TT/Instagram

Annons