En del av

Niklas Strömstedts ord om Jennys tvillingdöttrar Mika och Kitty

18 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
makarna strömstedt myser i plyschsoffa
Bonuspappa Niklas Strömstedt hyllar sina bonusdöttrar till skyarna på bemärkelsedagen.
Fina orden om Jenny Strömstedts barn.
”Fick er på köpet!”, grattar han.
Annons

Sedan 2011 är Niklas Strömstedt, 63, gift med TV4-programledaren Jenny Strömstedt, 49. Innan Jenny träffade den folkkära artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick de tre barn – tvillingdöttrarna Mika och Kitty som precis fyllt 21 och Vanna, 18.

TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny StrömstedtBrand logo
TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

Niklas Strömstedt har även sönerna sönerna Adam, 34, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans med ex-hustrun Efva Attling, 69. Och dottern Maja Strömstedt, 24, har han tillsammans med Agneta Sjödin, 54.

Annons

Niklas Strömstedt hyllar bonusdöttrarna: ”Fick er på köpet”

Nu har Jenny Strömstedts tvillingdöttrar Mika och Kitty precis fyllt 21, och Niklas Strömstedt hyllar sina bonusdöttrar med fina ord.

”Så fick jag er på köpet! Vilket underbart, härligt och fantastiskt köp! Och idag fyller ni 21! Grattis & Hurra käraste Mika & Kitty!”, skriver Niklas Strömstedt på sina sociala medier i samband med tjejernas födelsedag.

Även mamma Jenny Strömstedt är snabb på att gratta sina barn, samtidigt som hon delar en bild från förr skriver hon: ”All min kärlek. I evighet. Amen. Grattis på 21-årsdagen!”, på sina sociala medier.

Så är Niklas Strömstedts relation till Jennys döttrar

Vad gäller musikerns relation till sina bonusungar har han tidigare berättat att han och Jenny Strömstedt tog det väldigt lugnt i början av sin relation.

Annons

– Vi var rätt varsamma, tycker jag. Jennys döttrar var tre och sex när vi träffades. De är 17 och 20 nu. Vi var ihop i tre år innan vi flyttade ihop. Då hade barnen träffat varandra ganska mycket. Jag tycker att det har funkat rätt bra.

Niklas Strömstedt är noga med att säga att han aldrig skulle inta rollen som barnens pappa, utan han ser sig som ännu en vuxen person som kan stötta tjejerna genom livet.

– De har ju en pappa. Jag kan aldrig bli deras pappa, men jag kan bli en vuxen person som de kan ha förtroende för, bråka med och också ha roligt med, förklarade Niklas Strömstedt i Hälsoliv och förklarar att dottern Maja och Jennys döttrar Mika och Kitty har bott ihop och fått en fin relation.

niklas och jenny strömstedt med barnen på galapremiär 2014
Niklas och Jenny Strömstedt tillsammans med barnen Kitty Östergren, Maja Strömstedt och Mika Östergren 2014.

Foto: TT/Instagram

Se också: Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Se också: Jenny Strömstedts stilresa genom åren
Annons