Så såg kändisarna ut när de var 22 år gamla

Kändisarna som medverkat i Småstjärnorna som barn
0:49

Efter reklamen: Kändisarna som medverkat i Småstjärnorna som barn

(0:49)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren – 1990

Foto: TT

Artisten och underhållaren Pernilla Wahlgren har varit i rampljuset sedan hon var nyfödd, med kända skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren som föräldrar. Eftersom hon är född på julafton 1967 var Pernilla 22 år större delen av 1990.

Charlotte Perrelli – 1997

Foto: TT

Charlotte Perrelli började sjunga i band redan som tonåring, men det var just när hon var 22 år 1997 som det stora genombrottet kom, när hon blev ny sångerska i dansbandet Wizex.

Nour El Refai – 2009

Foto: TT

Skådespelaren och komikern Nour El Refai började sin karriär ung, bland annat som reporter i Melodifestivalen 2008. 2009 var hon 22 år gammal och var bland annat en av årets sommarpratare.

Agnetha Fältskog – 1972

Foto: TT

Innan Agnetha Fältskog slog igenom världen över som en fjärdedel av Abba stod hon på scen i andra sammanhang. 22 år gammal turnerade hon med Jesus christ superstar, där hon hade rollen som Maria Magdalena.

Siw Malmkvist – 1959

Foto: TT

Få personer i Sverige har varit i rampljuset lika länge som Siw Malmkvist har. Född på nyårsafton 1936 kom det stora genombrottet för Siw när hon var just 22 år 1959, när hon tävlade med klassikern Augustin i Melodifestivalen och vann.

Kristin Kaspersen – 1991

Foto: TT

Med Lill-Babs som mamma har rampljuset alltid varit närvarande för Kristin Kaspersen, som 22 år gammal började som väderpresentatör i sin pappas hemland Norge innan hon fortsatte sin tv-karriär. Idag är Kristin Kaspersen en av landets mest erfarna programledare, som dessutom vunnit Let's dance.

”Lill-Babs” fick 9 barnbarn – här är de i dag

Lena Philipsson – 1988

Foto: TT

Artisten Lena Philipsson påbörjade sin bana som artist redan i tonåren, och vid 22 års ålder hade hon redan hunnit tävla i Melodifestivalen med Kärleken är evig och kommit högt på Svensktoppen.

Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvänner
1:03

Efter reklamen: Se också: Kändiskvinnor med kortare pojkvänner

(1:03)

Slå på ljud
Mer läsning för dig
Vilken bröllopsyra! Svenska kändisar som gift sig innan de fyllt 25
Lotta Engbergs barn har vuxit upp – så ser döttrarna ut idag
Så såg svenska kändisarna ut som barn – unika bilder

Utvald läsning