En del av

Nour El Refais hyllning till bonussonen Ove Schyffert

09 nov, 2021 
AvElin Jonsson
nour el refai
I samma veva som Henrik Schyfferts son Ove fyller 19 år, hyllar Nour El Refai sin bonusson till skyarna!
Annons
Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i över åtta år. I oktober förrförra året föddes deras första gemensamma barn, sonen Sami. Fram till i våras valde paret att leva som särbor, och att bo isär var något som komikerparet pratade gott om innan de valde att flytta ihop.

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, berättade Nour i en intervju med tidningen ETC innan det att paret flyttade ihop.

Henrik Schyffert och Nour El Refai håller hov under Hela Sverige skramlar 2015 – en konsert till förmån för människor på flykt.

Nour El Refai hyllar Henrik Schyfferts son Ove

Idag lever Nour El Refai och Henrik Schyffert lyckligt familjeliv i Stockholm, och utöver lille sonen Sami har Henrik även sönerna Janne och Ove Schyffert från sin relation med Bea Uusma. Det gör ju att Nour El Refai inte bara är mamma, för hon är ju därmed bonusmamma också! En roll hon anammar med glädje och på Oves 19-årsdag grattar hon sin bonusson samtidigt som hon hyllar honom till skyarna.

”Första gången jag fick fira din födelsedag fyllde du 12. Idag fyller du 19. Ganska snabbt blev du längre än jag och nu är du jätte, jättelång, men ändå alltid den där lilla 11åringen som kom in mitt liv och tog en alldeles speciell plats i mitt hjärta som bara är din. Ingen är som du. Älskar dig så mycket. Ha den äran min älskade bonuspojke. Ove Uusma Schyffert, hurra, hurra, hurraaaa! (Trefaldigt pga är skånsk)”.

Här är Nours bonusson Ove idag

Foto: TT/Instagram

Annons