En del av

Ny pralin i Aladdin- och Paradisasken 2022: Så smakar den

08 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
FotografMarabou
aladdin 2022
Nu presenterar Marabou en ny pralin i Aladdin- och Paradisasken.
Här är allt du vill veta om den nya godbiten!
Annons
Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minnsBrand logo
Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minns

Har ni börjat längta efter julen än? Det kanske känns tidigt, men som för att trigga igång vårt jul-längt släpper Marabou en nyhet kring de klassiska Aladdin- och Paradisaskarna – en ny pralin har tillkommit!

För första gången på fyra år fick vi förra året en ny pralin i Aladdin- och Paradisasken. Då var det Saltkaramell som gjorde entré. Och även detta år dyker alltså en ny pralin in i asken.

Här är den nya pralinen i Aladdin- och Paradisasken

Den nya smaken för i år är Apelsinkanel, och den har en len kolakräm med smak av apelsin och kanel, inslagen i mörk choklad. Paradisasken får en motsvarande pralin i ljus choklad.

Annons
Den nya pralinen i askarna är Apelsinkanel.
Den nya pralinen i askarna är Apelsinkanel.

– Julen är dofternas och smakernas högtid, med dofterna kanel, kryddnejlika och glögg är julstämningen fulländad. Med den nya pralinen vill vi hjälpa svenskar att minnas känslorna från barndomens jular samtidigt som vi vill knyta an till Aladdinaskens självklara plats under svenskarnas julfirande, säger Maija Bjureström, Senior Brand Manager, i ett pressmeddelande.

Pralinen som försvinner från Aladdin- och Paradisasken

Apelsinkanel kommer att ersätta Limepralinen.

Annons

– Att få vara den första att välja och få sin favoritpralin i asken har kommit att bli en inbiten svensk jultradition. Asken engagerar och det diskuteras flitigt om man får tjuvstarta från det understa lagret och vem som ska få pärlnougaten. Oavsett vilken koppling man har till asken så tror vi att den juliga och självklara smakkombinationen av apelsin och kanel blir en ny favorit för många, säger Maija Bjureström vidare i pressmeddelandet.

Så ser innehållet ut i årets Aladdinask.
Så ser innehållet ut i årets Aladdinask.
Annons