Nyblivna mamman Mariette Hansson tillbaka på jobbet – möter kritik

Efter reklamen: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Slå på ljud

Den 8 november fick artisten Mariette Hansson, 38, och hustrun Isabelle Grönqvist, 33, sitt första gemensamma barn. Sonen Dante är nu drygt två månader gammal, och nu gör Mariette Hansson klart att hon är tillbaka på jobbet – ett beslut som hon får kritik för.

”Det är tröttsamt att behöva få så mkt kritik för att jag väljer att jobba som nybliven mamma. Varför hyllas nyblivna pappor som gör karriär men vi kvinnor kritiseras?”, skriver hon på sina sociala medier nu.

mariette hansson

Mariette hyllas av kändiskvinnorna

En som svarar upp på Mariettes inlägg är ingen mindre än programledaren Kristin Kaspersen, 52. Hon hyllar Mariette och menar på att det bara är till att knega på, precis som hennes mamma Lill Babs gjorde.

”You go! Mamma gjorde lika, vi likaså. Går hur bra som helst och jag har haft en magisk uppväxt att få följa med mamma på turnéer, hängt bakom scenen och träffat så många härliga människor! En underbar uppväxt! Så fint att se ni ger era barn den gåvan”, hejar Kristin Kaspersen som senare får medhåll från den ena kändiskvinnan efter den andra. Nour El Refai, Mia Skäringer och Carina Berg är några av tjejerna som hejar på Mariettes beslut att återgå till arbetet två månader efter förlossningen.

Barnen älskar att hänga med Mariette på spelningar

Det ser sannerligen mysigt ut när Mariette Hansson delar med sig av filmklipp från arbetsplatsen när hon är tillsammans med barnen. Hon matar lille Dante mellan låtarna, och resten av familjen får hänga runt backstage och till och med dansa på scenen.

Foto: TT

Mer läsning för dig
Carola Häggkvist visar dotterns nya frisyr – Zoe har snaggat sig
Tindra blev mamma som 15-åring: ”Jag har hittat min roll i livet”
Veronica Maggio om hur livet förändrats efter barnen

Utvald läsning