Nytt på Netflix i oktober – alla filmer och serier för barn och familj

Vad passar bättre i höstmörkret än en mysig film eller rolig serie. Här är alla nyheter på Netflix i oktober – för barn och familj.

Poppa popcorn, kryp upp i soffan och ta en stund tillsammans med familjen. I oktober släpps flera nyheter på Netflix för barn och familj.

Här är hela listan.

Nya serier på Netflix oktober 2020

Carmen Sandiego: Säsong 3

Carmen Sandiego är en mästertjuv som använder sina färdigheter för att göra gott. I denna säsong reser hon med sina vänner på nya äventyr till Mexico City, New Orleans och Venedig.

Kommer: 1 oktober

Världens Sämsta Häxa: Säsong 4

Världens sämsta häxa

En rad utmaningar tvingar Mildred och Ethel att pusha sina magiska krafter till max i jakten på att bli utnämnd "Head Girl".

Bygger på Jill Murphys omtyckta böcker.

Kommer: 1 oktober

Fast & Furious Spy Racers: Säsong 2: Rio

Spy Racers tvingas lämna Los Angeles och bege sig till Brasilien när en av deras egna försvinner. I Rio de Janeiro tar de upp kampen mot en kriminell organisation.

Kommer: 9 oktober

Kipo och de sällsamma varelsernas tid: Säsong 3

Tuffa tjejen Kipo hamnar i en värld full av muterade djur – och upptäcker nya superkrafter. I denna säsong är Kipo och hennes vänner på ett uppdrag att besegra en ondskefull ny fiende: Dr. Emilia.

Kommer: 12 oktober

Valpakademin: Säsong 2

Valpakademin

Valpakademin är tillbaka. Men ett nytt hot väcks när en ond plan att förstöra banden mellan människor och hundar avslöjas.

Kommer: 16 oktober

De sista barnen på jorden: Bok 3

När den tredje boken nu får liv på Netflix fortsätter Jack och hans vänner att leva loppan med sina monsterallierade. Men en radiosändare hotar sätta stopp för det roliga.

Kommer: 16 oktober

Chico Bom Bom: Verktygsapan: Säsong 4

Den lilla mekanikerapan Chico Bom Bom och Fixarfirman hjälper invånarna i Blunderborg med smått som stort. Allt från att fixa nya skateparker till att stoppa fordon från att störta utför klippor.

Kommer: 27 oktober

Nya filmer på Netflix oktober 2020

Halloween med Billy Bilsson

Det är Halloween och Billy, Chrissy och Freddie är på jakt efter de största godisbitarna. Men är allt godis värt ett besök i de kusliga kvarteren i stan?

Kommer: 2 oktober

Stjärnstrålen räddar Halloween

Den girige kapten fiskskägg stjäl allt godis på Halloween. Men Stjärnstrålen och Boost har flera äss i rockärmen när de försöker ställa allt till rätta.

Kommer: 6 oktober

Minimonster: Monstrens dag

Minimonster

Minimonstren firar Dia De Los Muertos i Vidas hemstad med hennes magiska familj, några nya monstervänner och en spöklik parad.

Kommer: 9 oktober

Octonauterna och Stora Barriärrevet

Här måste Octonauterna hitta ett sätt att mota bort ett gäng hungriga, korallätande sjöstjärnor för att rädda sin nya kompis ömtåliga hem i det Stora Barriärrevet.

Kommer: 13 oktober

LasseMajas detektivbyrå – Stella Nostra

LasseMajas detektivbyrå

När caféägarna Dino Panini och Sara Bernard ska gifta sig i sömniga lilla Valleby står Lasse och Maja redo att se till att absolut ingenting går fel. Men det visar sig att bröllopsparets släkt tillhör rivaliserande maffiafamiljer.

Kommer: 17 oktober

Den magiska skolbussen på nya äventyr: Fröken Frizzle gånger tre

Blixten klyver den magiska skolbussen i tre delar och skickar ut klassen till olika delar av världen. Och varje buss har sin egen fröken Frizzle ombord.

Kommer: 20 oktober

A Dog's Way Home

Ett äventyr där hunden Bella tvingas korsa Colorados vildmark när hon kommer ifrån sin älskade ägare.

Kommer: 30 oktober

Alla nya filmer och serier på Disney plus i oktober 2020

9 mammor vi älskar i film och tv-serier