En del av

Oliver Ingrosso väntar sitt första barn – Pernilla Wahlgren blir farmor

06 apr, 2023 
Hannah Bergroth
Oliver Ingrosso, son till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, ska bli pappa för första gången. Nu berättar han om den stora lyckan och i vilken graviditetsvecka hans flickvän är i. Stort och varmt grattis!
Annons

Krögare, DJ, producent – kändisbarnet Oliver Ingrosso har många strängar på sin lyra. Trots att han är son till en av Sveriges mest folkkära artister Pernilla Wahlgren har han försökt hålla sig undan familjen Wahlgrens kändisskap och gott sin egen väg, på sitt sätt.

18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Under många år har Oliver haft en strålande karriär inom musiken, både utomlands och i Sverige. Men det är inte bara musik som hjärtat klappat extra för. Förra året valde han att gå sin pappa Emilio Ingrossos fotspår, och öppnade sin första restaurang Restaurang Olli – som snabbt blivit en favorit bland kändisar och ”vanlisar”.

Oliver Ingrosso bekräftar att han ska bli pappa

I sin realityserie Wahlgrens Värld och podden Wahlgren & Wistam har mamma Pernilla öppet pratat om att hon längtar tills den dagen hennes barn får barn. Hon är redo att bli farmor.

Annons

Nu har drömmen slagit in! Hennes förstfödda son, Oliver, har nämligen delat med sig av den fantastiska nyheten att han ska bli pappa.

Det berättar han om i podcasten Inga beiga morsor, som hans vän Melina Criborn har tillsammans med influencern Ellinor Löfgren.

Oliver Ingross och mamma Pernilla Wahlgren
Oliver och Pernilla på mingel för några år sedan.

Orsaken till att Oliver väljer gå ut med nyheten är för att Ellinor berättar om ett rykte som hon har hört gällande att han skulle vara pappa till influencern Filippa Toremos barn, vilket inte är sant. I samma diskussion frågar Ellinor om han väntar barn med sin flickvän Zoe-Fay Brown, vilket Oliver bekräftar.

Oliver Ingrosso menar att det inte är särskilt roligt att det gått runt ett rykte om att han är pappa till en annan kvinnas barn – samtidigt som han och Zoe-Fay är gravida.

Annons

Det här är första gången som Oliver väljer att prata om sin flickvän. Han har nämligen alltid valt att ligga lågt när det gäller kändisskapet, men när han nu väljer att berätta om att han ska bli pappa vill han också prata om flickvännen.

– Jag kan avslöja vad hon heter, hon heter Zoe, hon är fantastisk, säger Oliver Ingrosso i podcasten. Han avslöjar också att Zoe är graviditetsvecka 18.

Systern Bianca Ingrosso om den glada bebisnyheten

Kompisen Melina Criborn säger i podden att hon aldrig sett sin kompis så här glad.

– Jag är skitglad, ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger Oliver Ingrosso i podcasten Inga beiga morsor.

Ja, det är nog många som är glada för familjen Wahlgren-Ingrossos skull. Att få se generationer växa och gå vidare är bland det finaste som finns.

Wahlgren Ingrosso
Pernilla Wahlgren med barnen Benjamin, Bianca, Oliver och Theo. Snart kommer det en till mini Wahlgren-Ingrosso.

I skrivande stund har inte de nyblivna farföräldrarna kommenterat nyheten offentligt, men systern Bianca Ingrosso har uttalat sin lycka.

I ett meddelande till kvällstidningen Aftonbladet skriver hon:

”Det känns helt magiskt på alla sätt. Att familjen ska få en lite bebis. Kommer göra allt för att vara den bästa fastern jag kan och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar”, skriver Bianca Ingrosso.

Stort, stort grattis och lycka till önskar vi hela familjen!

Foto: TT

5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigtBrand logo
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt
Annons