En del av

Paren från Gift vid första ögonkastet som fått barn

12 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Sofia Lindhe och Anton Pehrson
Det hör inte till vanligheterna att de som paras ihop i Gift vid första ögonkastet forsätter sitt förhållande efter programmet.
Men vissa har gjort det, och några av dem har till och med fått barn.
Annons
Sexologen Kalle Norwald förklarar begreppet - snälltolkaBrand logo
Sexologen Kalle Norwald förklarar begreppet - snälltolka

Den nionde säsongen av SVT:s succé Gift vid första ögonkastet har precis börjat rulla. I programmet möts par för första gången vid altaret, och under säsongens lopp ska de bestämma sig för om de vill fortsätta äktenskapet eller bryta upp.

De allra flesta väljer det sistnämnda, men det finns de som funnit kärleken i programmet. Vissa av dem har också skaffat barn.

Miha Alvesson och Niclas Gråberg

Det skulle dröja ändå till den femte säsongen innan det kom en GFVÖ-bebis.

Annons

Niclas och Miha var med i den av Gift vid första ögonkastet och var det enda paret som höll. De firar i sommar sex år som gifta och då firar även deras dotter 1 år.

Hon heter Alma och kom till världen i juni förra året.

”Nu är hon äntligen här! I tisdags kom vår lilla Alma, hon är helt perfekt”, skrev Miha Alvesson då och visade en bild på lilltjejen.

Maxine Nordlindh och Emil Nygren

För tre år sedan var Maxine Nordlindh och Emil Nygren med i GVFÖ. Där fann de varandra och de fortsatte vara gifta. Senare var de också med i uppföljningsprogrammet Gift vid första ögonkastet – äktenskapet som visade att de fortsatt hänger ihop.

Annons

Paret har nyligen också flyttat in i ett nytt hus i Stockholm, något som Maxine glatt visade upp på Instagram.

“VÅRT FOREVER HOME! Som vi har längtat efter den här dagen, äntligen är vi här!”, skrev hon i början av mars.

Och det är inte allt. I december 2021 blev de också föräldrar till dottern Nemi.

“Imorse den 4 december kl 09.52 föddes vår lilla tjej. 50cm lång och 3630g. Kärlek vid första ögonkastet”, skrev den nyblivna mamman då.

Sofia Lindhe och Anton Pehrson

De blev kända som “Taco-paret” tack vare sitt gemensamma intresse för maträtten. Trots ett uppmärksammat bråk om artisten Björn Rosenström beslutade de sig för att fortsätta relationen efter programmet.

Annons

I slutet av förra året flyttade de in i ett nytt hus, som är väldigt bekant för Sofia Lindhe.

“Det här huset byggde min farmor och farfar på 80-talet och jag har spenderat många jular här under min barndom. Huset ÄR min barndom!”, skrev Sofia hon på Instagram då.

Tacoparet har också skaffat sig en tacobebis, för i slutet av april förra året blev de föräldrar till dottern Liv Vilhelmina.

“Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”, skrev de på Instagram då.

Annons

Foto: TT

Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
Annons