Penny Parnevik – därför har jag och Douglas skilda sovrum

penny parnevik och douglas murray
1:18

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Penny Parnevik

(1:18)

”Atticus har börjat sova hela nätterna men enda anledningen till det är att han har börjat sova med mig. Det är ett problem som jag tänker att vi löser någon annan gång för just nu är det för lyxigt och för viktigt för min kropp att jag får sömn”.

Så säger influencern Penny Parnevik i en ny video på sin Youtube-kanal och avslöjar samtidigt att det inneburit att hennes partner, hockeyproffset Douglas Murray, nu fått byta rum.

Douglas Murray sover på soffan

Penny som är gravid med sitt och Douglas Murrays andra barn berättar att alla i familjen, sonen Atticus på 1,5 år inkluderad, gynnas av den nya sovkonstellationen.

”Så Atticus sover här just nu”, säger hon i videon och pekar på en av kuddarna i dubbelsängen. ”Och jag sover där”, säger hon och pekar på den andre kudden.

”Och… Douglas sover här”, säger hon och riktar kameran mot soffan i vardagsrummet.

”Det kanske känns taskigt att Douglas sover på soffan. På ett sätt är det det, men han trivs så bra. Han får kolla på tv och somna till tv. Han tycker det är mysigt. Han är lite av en nattuggla medan jag går och lägger mig tidigt och läser böcker”, berättar hon.

”Det är tillfälligt. Och det är superviktigt för mig och vår relation, alltså super-superviktigt, att vi sover i samma säng. Men med det sagt så är just nu det här bästa lösningen. I nästa hem kommer vi att ha vår egen säng, våra egna kvällar, och det är någonting vi har att se fram emot.”

Bor i ungkarlslägenheten

Penny och Douglas bor för tillfället i Douglas ungkarlslägenhet i centrala Stockholm. Boendesituationen är någonting de håller på att se över, de vill gärna hitta någonting större i takt med att familjen nu växer. Men Penny förklarar att paret inte har någon brådska utan vill se till att hitta ett hem de verkligen älskar först.

Tills dess gör de vad de kan för att det ska bli så mysigt och bra som möjligt i väntan på bebis nummer två.

Se hela Penny Parneviks video där hon visar upp hemmet och förklarar sovsituationen här.

Foto: TT

Mer läsning för dig
Penny Parnevik om mammalivet: ”Kan prata om bajskonsistens en hel middag”
Penny Parnevik om ovanliga namnvalet till andra barnet
Penny Parnevik slår tillbaka efter mammakritiken