En del av

Per Skoglunds familjeliv med hustrun Paula Ahlström och sonen

08 maj, 2023 
https://image.motherhood.se/image-8596666?imageId=8596666&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Nilsson Larsson
Per Skoglund, Paula Ahsltrm

Journalisten Per Skoglund är en av de mest uppskattade profilerna i TV4:s Nyhetsmorgon.

Till vardags lever han ihop med en annan välkänd och omtyckt travprofil, nämligen Paula Ahlström och deras gemensamma son.

Annons
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

För travprofilerna Per Skoglund, 41, och Paula Ahlström, 46, handlar mycket av livet om hästar. De har en gård i Bålsta som han köpte för över tio år sedan, bland annat så att hon skulle kunna flytta upp från Malmö med sina hästar.

I en intervju med Expressen har paret tidigare berättat hur de träffades, och inte helt oväntat var det tack vare deras intresse.

– Det var i travet genom gemensamma bekanta. Vi var supertajta vänner. Han hjälpte mig jättemycket när jag skulle börja på Jägersro och göra segerintervjuerna. Han var ett superbollplank till mig då, förklarar Paula Ahlström i intervjun.

“Var meningen att det skulle vara du och jag”

Paret syns flitigt i TV4:s travsändningar, som programledare och reportrar, och Per Skoglund förstår att de var ämnade för varandra.

Annons

– Sanningen är väl så att det var nog ändå meningen att det skulle vara du och jag. Även om vi båda kanske trilskades lite grann, säger han i Expressenintervju.

Och Paula Ahlström håller med.

– Vi är extremt olika, men det finns ingen som jag trivs så bra med som Per. Det är så följsamt även om vi har så olika sätt vi har att vara, säger hon.

“Har möjligheten att vara med vår son varje sekund”

Paret gifte sig 2014, och året därpå fick de sonen Ossian.

Men tanke på att de jobbar mycket, både med tv och sina egna hästar, kan man lätt tro att de inte hinner umgås som de vill – men det är precis tvärtom.

– Tack vare att vi jobbar som vi gör jag och Paula har vi den fantastiska möjligheten att vara med vår son Ossian varje sekund och stund, han går inte på dagis. Vi vaknar med honom, han följer med oss i stallet, vi äter frukost och sen bestämmer vi om eller hur vi ska köra hästarna den dagen, har Per Skoglund tidigare sagt till Sportbladet.

Se 4 programledare som blivit kära i varandraBrand logo
Se 4 programledare som blivit kära i varandra

Foto: Thomas Blomqvist/Kanal 75, TT

Annons