En del av

Petter Stordalen har blivit morfar – dotterns bebislycka med svensken

10 feb, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Petter och Emilie Stordalen
Det har inte blivit något bröllop för Emilie Stordalen och Jens Bredberg, men det blev en bebis.
Nu delar norske hotellmagnaten Petter Stordalen med sig av lyckan över att ha fått ett barnbarn.
Annons
6 saker du vill veta om Petter StordalenBrand logo
6 saker du vill veta om Petter Stordalen

I slutet av juli förra året berättade Emilie Stordalen, 30, att hon och svenske fästmannen Jens Bredberg, 40, väntade deras första barn.

“Sista kvällen på semestern, och sista sommaren som jag och Jens har helt för oss själva. Vi ska ha barn!”, skrev hon på Instagram då.

Glädjevändningen efter inställda bröllopet

Graviditeten kom nog som en liten tröst för paret, som varit förlovade sedan 2020. Bröllopet var planerat till slutet av 2021, men på grund av coronapandemin ställdes tillställningen in.

“Det är inte på något sätt synd om oss. Samhället betalar stora kostnader för pandemin, och i det sammanhanget är ett bröllop inte lika viktigt, även om vi så klart hade sett fram emot det som familj”, konstaterade Emilie Stordalen på Instagram.

Emilie Stordalen och Jens Bredberg har precis fått en liten son.
Emilie Stordalen och Jens Bredberg har precis fått en liten son.

Än så länge har inget bröllop blivit av, men paret kan glädja sig åt något annat. För en vecka sedan blev de nämligen föräldrar till deras första barn. Det berättar Emilie om på Instagram.

Annons

“Vår lilla pojke”, skriver hon och avslöjar i en Instagram story att sonen heter Theodor och kallas för Teddy, och att han föddes den 2 februari.

Stolta morfar Petter Stordalen

En annan som gläds åt detta är nyblivna morfadern Petter Stordalen, som uppmärksammar sitt barnbarn på sociala medier.

“Välkommen till världen och till oss. Jag är så stolt”, skriver Petter Stordalen på Instagram.

Emilie Stordalen är den äldsta i hotellmagnatens barnaskara av tre, och sedan Petter Stordalen skrev över sitt bolag Strawberry Holdings AS på sina barn, är det hon som har det yttersta ansvaret.

Resten av gänget består av Henrik och Jakob Stordalen. Sönerna fick han tillsammans med exfrun Ingrid Stordalen som han var gift med i 17 år.

Nu har Petter Stordalen en ny flamma, sambon Märta Elander Wistén. De träffades 2020, och likt dotterns fästman kommer hon från Sverige.

– Vi gillar svenskar i familjen. Det är fantastiskt att Märta har blivit en del av familjen, säger Emilie i en intervju med Verdens Gang.

Teddy är Emilies och Jens första barn, och Petter Stordalens första barnbarn.

Foto: TT

Annons