En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Röhnish släpper PMS-kollektion – se alla plaggen här

18 mar, 2021 
AvCecilia Persson
röhnisch släpper pms-kollektion
Har du någonsin efterfrågat en PMS-kollektion med träningskläder? Kanske inte rakt ut – men designlösningarna i den här kollektionen är verkligen så smarta. Spana in dem nedan!
Annons

Du kanske också känner igen dig i att brösten svullnar eller att magen är mer uppblåst under vissa tider i månaden? Om du är en av alla de som har behövt olika storlekar innan, under eller efter mensen så kan det vara värt att spana in Röhnisch nyheter.

Det var på Internationella Kvinnodagen som Röhnisch släppte vad de kallar för en "PMS-kollektion". Det som definierar kollektionen, som heter Infinte Flex, är nämligen att både sport-bh:n och träningstightsen enkelt kan justeras till din kropp och dagsform. Mer specifikt så kan du med hjälp av remmar under brösten eller i midjan ändra storleken för bästa komfort och passform.

Förutom att plaggen ska passa under olika faser i menscykeln så är de också perfekta i början av graviditeten eftersom du kan justera midjan när magen börjar växa. Om du köper plagg ur kollektionen så donerar Röhnisch dessutom 10 % av intäkterna för kollektionen till forskning för kvinnohälsa – hur bra? Du kan spana in plaggen nedan!

Annons

Justerbara träningsplagg i Röhnisch PMS-kollektion Infinite Flex

justerbar sport-bh för svullna bröst

Svart sport-bh med tjocka axelband och justerbara band under bysten för optimal passform. Den finns här (reklamlänk).

träningstights med justerbar midja som även passar gravida

Svarta träningstights med hög midja. Omkretsen och passformen på midjan kan justeras med hjälp av band i sidorna. De finns här (reklamlänk).

Annons
beige sportbh med justerbar passform

Beige tränings-bh som du kan justera utifrån din kropp. Den finns här (reklamlänk).

träningskläder för alla former

Beiga träningstights med röda och svarta detaljer och justerbar midja. De finns här (reklamlänk).

Foto: Röhnisch

3 kändisstylister om hårtrenderna 2021Brand logo
3 kändisstylister om hårtrenderna 2021
Annons