En del av

Så är Tareq Taylors relation med dottern – 6 månader efter skilsmässan

07 mar, 2022 
AvElin Jonsson
tareq taylor och dottern ellen
I september 2021 blev det känt att Tarek Taylor separerat.
Efter det har det varit full rulle för tv-kocken som verkat av det enda programmet efter det andra.
Här är hans planer nu framöver!
Annons
Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.Brand logo
Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.

Den omåttligt populära tv-kocken Tareq Taylor, 52, som man kanske känner igen från SVT-serien Trädgårdstider, eller om inte det – kanske som fjolårets julvärd i samma kanal – separerade från sin ex-hustru Kristian Taylor sedan 26 år tillbaka nu i höstas.

– Det här året... det är ingen hemlighet att jag har skilt mig, sa han till Aftonbladet samtidigt som nyheten om skilsmässan nått pressen förra året.

I samma veva som det blev skilsmässa flyttade Tareq Taylor från villan i Lomma till en lägenhet i Malmö.

Fina stunden med dottern efter skilsmässan

Tillsammans med sin ex-fru Kristina Taylor har han dottern Ellen Taylor, 18, som precis som fin far är en fena i köket. För er som minns så medverkade hon i TV4-programmet Sveriges yngsta mästerkock 2015, där hon hamnade på en tredje plats.

Annons

I början av februari dök dottern Ellen upp i rutan igen, denna gång i TV4-programmet Secret song. Där överraskade hon sin pappa Tareq Taylor med ett uppträdande på scen tillsammans med Sarah Dawn Finer och Magnus Tingsek där de drog av låten Unawere. En märkbart rörd Tareq Taylor sade under sändningen till sin dotter:

– Du är så fin, jag klarar inte av det här. Vad ska jag säga?

– Det är bara ett enda ord som kommer och det är ”kärlek”. Genom allt som har varit och mycket som vi har gått igenom, så ska man koka ned allting till en punkt och en händelse så, det viktigaste som hänt i mitt liv det är när du kom till världen och du är den finaste människan som finns i mitt liv, sa han.

Kärleksfulla stunden mellan far och dotter i TV4-programmet.

Tareq Taylors lycka över dottern Ellen

”Helt mållös över den här upplevelsen. Min vackra dotter Ellen som planerade den här magiska stunden. Du gav mig den vackraste gåvan och ett minne för livet! Jag älskar dig gränslöst. Otroligt att få höra vår favoritlåt Unaware av Allen Stone...”, skrev han senare på sina sociala medier.

Tareq Taylor med dottern Ellen på premiären av Frost II på Rigoletto i Stockholm, 2019.

Det gör Tareq Taylor idag

Det är allt jämt full rulle för herr Taylor. Utöver att säsong två av SVT-programmet är på gång så uppdaterar Tareq Taylor numera sin Youtubekanal flitigt. I de olika avsnitten delar tv-kocken med sig av sina bästa recept, och han bjuder även på sina bästa tips och tricks i köket.

Foto: TT

Annons