En del av

Så kombinerar Carina Bergfeldt jobbet med en sjuk son

16 mar, 2023 
https://image.motherhood.se/image-8596666?imageId=8596666&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Nilsson Larsson
Carina Bergfeldt
Inför säsongsfinalen av Carina Bergfeldt drabbades programledaren av sjukdom i hemmet.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Under fredagen sänds säsongens sista avsnitt av Carina Bergfeldt självbetitlade talkshow. Gästerna är tv-kocken Tina Nordström, artisten Molly Hammar, festfixaren Micael Bindefeld med maken Nicklas Sigurdsson och längdskidsundret Ebba Andersson.

“Väldigt fina gäster som var nyfikna på varandra och skapade den där varma, fina stämningen som är så härlig att vara i. En toppenfinal!”, skriver programledaren i ett inlägg på Instagram inför programmet.

Bergfeldt hyllas för sjukdagen med sonen

Carina Bergfeldt är inte bara en hårt arbetande journalist och tv-personlighet. Hon är också mamma till sonen Hamilton, 3 år.

Under uppladdningen inför säsongsfinalen blev sonen sjuk, vilket gjorde att hon var tvungen att kombinera arbetet med att ta hand om sitt barn.

Annons

“Ganska mysig vobbmorgon”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram och fortsätter:

“Jag har en två timmar lång intervju med onsdagens gäster i öronen, samtidigt som jag ligger och kramas med en liten hostare som ser på dinosaurier.”

Programledaren tycker att det är “win-win-situation”.

“Han känner sig sedd. Jag jobbar. Vi kramas. Alla nöjda.”

Följarna skickar mängder med krya-på-dig-meddelanden till Hamilton, samtidigt som de tycker att det verkar vara en mysig morgon.

“Bästa mamma och bästa djur i sin hand, då känns allt bättre”, skriver en person, och en annan hyllar Bergfeldts förmåga att bolla jobbet och ett sjukt barn.

“Kvinnor kan göra fler saker samtidigt”, skriver en samtidigt som en annan menar att det inte alltid är lätt att vara mamma eller pappa.

“Härligt men jobbigt att vara förälder ibland”.

“Tänk att jag fick uppleva den sortens kärlek”

Sonen Hamilton har Carina Bergfeldt tillsammans med maken Jesper Zølck. När lillgrabben fyllde år, på alla hjärtans dag, delade hon med sig av en kärleksfull hälsning till sonen.

Annons

“För tre år sedan stal han en stor del av mitt hjärta på just alla hjärtans dag. Grattis Hamilton och tack för att jag får vara din mamma”, skrev hon i ett inlägg och följde upp med ett till där hon också gav maken en släng av kärlekssleven.

“Mina hjärtan. Tänk att jag fick uppleva den sortens kärlek som Jesper ger, och den sortens kärlek jag känner för Hamilton.”

5 snabba med Carina BergfeldtBrand logo
5 snabba med Carina Bergfeldt

Foto: TT

Annons