En del av

Så lever Mirka Norrström från Familjen annorlunda i dag

19 jan, 2023 
Simon Nilsson Larsson
FotografInstagram, TT
Mirka Norrström
Efter flera säsonger i Familjen annorlunda försvann Mirka Norrström från tv-rutan.
Men hon har inte hållit sig sysslolös för den sakens skull.
Det här gör trettonbarnsmamman i dag!
Annons
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-programBrand logo
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

År 2010 dök Mirka och Peter Norrström upp i TV4-programmet Familjen annorlunda. Då hade paret nio barn, och allt eftersom åren gick växte familjen. Under den tionde och sista säsongen hade de tretton barn – och Mirka blev känd som ”trettonbarnsmamman”.

När den sista säsongen sändes hade paret gått skilda vägar efter att ha varit ihop över 20 år.

– Det var inte så att jag från ena dagen till en annan slutade älska. Det dog ut bit för bit under en lång lång period. Det svåraste är att erkänna för sig själv att kärleken var död och att man levde i en bubbla som inte alls var en bra bubbla. Det var nog det hårdaste, förklarade Mirka Norrström uppbrottet på Instagram, enligt Hänt.

Annons

– Det var mycket skuldkänslor, dåligt samvete och mycket annat som sker så det är inte så att kärleken bara dör, tillade hon.

Mirka Norrströms beslut om Familjen annorlunda

Peter har gift om sig, medan Mirka lever som ensamstående mamma. De delar på vårdnaden, och även om de äldsta barnen har flyttat ut, så bor en stor del av barnaskaran fortfarande kvar hemma.

Trettonbarnsmamman har även tidigare berättat att hon inte kommer att ställa upp i en ny säsong av Familjen annorlunda om det skulle bli av. Men för den som vill följa hennes liv med barnen går det att göra via hennes instagramkonto, där hon ofta delar med sig av sin vardag– både vad gäller livets upp- och nedgångar.

Som runt nyårsafton när hon berättade att hon blivit sjuk.

Annons

“Vår nyårsafton blev inte alls som jag hade planerat men barnen är glada över att jag mår lite bättre idag i alla fall och har orkat vara uppe och även ätit lite”, skrev Mirka Norrström då.

Det gör Trettonbarnsmamman i dag

Trettonbarnsmamman har också en blogg som legat vilande sedan i somras.

På Instagram har hon också berättat att hon skaffat ett konto på betalplattformen Onlyfans och ett privat Instagramkonto.

“Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ‘vuxen’ sida av mig, utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, förklarade hon för Hänt i slutet av 2022.

Mirka Norrström, som bor i Uppsala, har också satt sig ner i skolbänken. Just nu studerar hon till undersköterska, och började i september sin APL, arbetsplatsförlagt lärande.

5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåporBrand logo
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor

Foto: TT, Instagram

Annons